Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• MC Pite

veterán

A galéria összes módba ugrik. A gphotos meg minden esetben szivat fekvőben. [kép] és alul lenne a 2 gomb.
    Samut se nagyon szeretem :D , a stock pont megfelel. Hiába szedte ketténa xiaomi, nem fér ki több dolog. Ha nem drabális gombok lennének az irányítóban, akkor ugyanott tartanánk. Tudom, visszarakhatom klasszikra, de ez megint nem a gyári, hanem x főverzióval korábbi, nem tudom kitenni a google home cuccaimat (ide se, lezáróképre se). Tudom, minek van sok ilyen eszközöm, de naponta többször kapcsolgatjuk, ez van.
    Bár, doboergés,a klasszik redőnynél helyesen írja ki, hogy 3,67Gb van hátra . Most amúgy ezt mutataja a biztonságban js, délelőtt csak a mait láttam.

Értesítésből az androidost használom, de egy egy gyári értesítésneknvan béna grafikája, meg tök feleslegesen ugrik fel alul is, mimor rányomtam hogy legyen dnd.

Reálesek még, de több embernél akadt problémana visszagoogleösítéssel, én ott skippeltem, eddig.
    Amúgy ha egyszer volt nekik 'android one' vonal, nem tudom miért nem hagyták meg az opciót.

Üvegra amúgy van bevállt ami nem törik könnyen a szélén, jó vele az ujjlenyomat olvasó, oleofób és nem túl drága? :D

Új hozzászólás Aktív témák