Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toth_Jani
őstag
válasz
Zoleee89 #896 üzenetére
Én egy 20 Wattos Xiaomi asztali állványt használok, sok boltban kapható, jól dolgozik.
Általában 77% töltési sebességet produkál, igy max: 1,5 óra a töltés ha nem bökdösi közben az ember.
A kamera sziget miatt nem fekszik fel teljesen az állványra, viszont igy van +hűtése és a töltést nem zavarja, vagy fektetve töltve rendesen ráfekszik, de úgy sem tölt jobban.
[link] -
Zoleee89
aktív tag
Sziasztok.
Sima 12 tulaj lettem. Ki milyen tokot használ amivel működik is a vezeték nélküli töltés és milyen töltőt hozzá? -
válasz
Zoleee89 #878 üzenetére
12X inkább. Melegedés, üzemidő korrektebb, kizárt hogy bármiben észreveszed hogy gyengébb a chipset.
A lekerekített kijelző egy baromság szerintem. Normális fóliát/üveget nem találtam, torzul állóban és fekvőben is a kép széle (elhajlik kissé a vonal/szöveg), nem véd rendesen a tok mert 2mm-el alacsonyabb oldalt mint normál esetben.
Előnye? Szerintem nincs.Ismert bug nagyon nincs(google home vezérlőket eldobja restartonként, és pár hete nem megy a ne zavarj; adaptív töltés másnak se megy) csak sajátosságok, de ha miuiról jössz, nem zavar az ui, hogy nincs smartlock, widgetek/launcherek korlátoltak, duplakoppos lezárás nem megy nekem gyárival sem. Képfeldolgozás...távolkeleti ízlést tükröz, gcam kötelező (szelfi kamerát az se menti meg, de javít rajta). Töltés gyors, méret ok, hangja középszerű (tesztelők szerint jó, de az utóbbi 5 kompakt telefonom jobb volt). Hivatalos IP védettség nincs, splashproof hivatalosan (szóban megerősítve) - viszont fürdetős videók tansága szerint nem kell tartani egy kis víztől. Hangja, térerő, wifi, bt, gps jó.
Távolság érzékelő ok (van jobb, rosszabb is), ujjlenyomat jó.
Ha végre megjön a 6a tokom és nekiállok a rootolásnak, akkor az én 256osom is felszabadul valószínűleg.
-
csacsi67
addikt
válasz
norbert1998 #884 üzenetére
MI 11nél is igyan ez volt. 12 nél nem tapasztaltam ilyet.
-
Aryon87
félisten
válasz
g.peter23 #885 üzenetére
Swiftkey alapból kuka, Gboard a javasolt. Nem lesz gondod.
Képkészítés messenger esetén felejtős, gyári kamera, katt és elküldöd a képet. A messenger kamera része egy nagy zsák kula. Röviden tömören.
Nálam a gyári videólejátszás gond nélkül megy, de előtte a Mi Videó-t vagy mit ajánl. Add meg neki az örömet, utána kezes bárány. -
g.peter23
tag
Sziasztok!
Nektek mi a tapasztalatotok a következő dolgokkal kapcsolatban? Xiaomi 12X
Messenger:
1. Néha a billentyűzet (Swiftkey) felett lesz egy nagy fekete sáv, maga a chat ablak csak a képernyő legtetején látszik!
2. Messengerrel képet készítve, a "keresőbe" szép éles a kép. Majd rányomok a kép készítés gombra, elhomályosul.
Videó lejátszás: A gyári Galéria app-ban, ha videót próbálok indítani, nem indul, előjön a következő ablak: Megnyitás a következővel: xy App
Nektek milyen?
Köszi -
amargo
addikt
válasz
norbert1998 #882 üzenetére
Nekem 12x-em van most és nyáron navigáció közben (és nem maga a navi miatt, hanem mert oda süt a nap) a 12x pl többször is jött overheating temperature figyelmeztetés. Mi8-on ilyen nem volt, persze gyanítom, hogy a MIUI-ba nem volt még benne ez a funkció korábban.
-
-
amargo
addikt
válasz
Zoleee89 #878 üzenetére
Mi8-ról váltottam 12x-re. Jó döntés volt én a méretét szeretem a legjobban.
A közelségérzékelővel Mi8 alatt semmi problémám nem volt, itt ez nem mondható el, de azért nem vészes.
Az akkumulátor idő az nagyon jó.
A lekerekített kijelzőt szokni kellett, de hamar ment, tovább tartott a méretét megszokni -
GuruZone
őstag
válasz
Zoleee89 #878 üzenetére
szia, akkuproblémák és tűzforró telefon az nálunk, Xiaomi 12 tulajoknál van
A 12X-et nyugodt szívvel megveheted, még lehet én is arra váltok.
Ha csak nem vagy üvegfólia mániás, be fog jönni a lekerekített kijelző. Nekem Xiaomi vonalon a Mi Note 10 volt az első ilyen, aztán Mi 11 és most a Xiaomi 12.
A gyári fóliát használom még mindig (!!!)
ami rajta van alapból a telón. -
Zoleee89
aktív tag
Sziasztok,
Gondolkodom a Mi8-as telefonom frissítését 12 vagy 12x készülékre.
Általános használatra, de hosszú távra vásárolnék(3-5 év, ha annak mondható).
Olvastam a különböző akkumulátor problémákról és a melegedésről is, van kilátásba rá megoldás?
Más "gyerekbetegségeket" tapasztaltatok esetleg?Hívásközben a virtuális távolságérzékelő mennyire pontos?
Lekerekített kijelző mennyire gyorsan szokható meg?Használt készülék vásárlása is szóba került, szerintetek mire lenne érdemes figyelni megtekintéskor?
Illetve ebből létezik-e kínai olcsóssított változat?Előre is köszönöm a válaszaitokat.
-
kvojnovics
tag
Tiszteletem!
Köszönöm! Én is így gondoltam, de inkább biztos ami biztos alapon kérdezek!
Szép napot!
-
Remiel
őstag
válasz
norbert1998 #875 üzenetére
Nálam volt olyan vodás telefon, ahol az első sim voda függő volt a másik független... legalábbis így tájékoztattak
-
norbert1998
nagyúr
válasz
kvojnovics #874 üzenetére
Minden dual simes telefon független
-
kvojnovics
tag
Tiszteletem!
Szerintem valahol a fórum elején elhangzott már a kérdés csak egy kicsit másképp feltéve, de azt szeretném megkérdezni hogy a vodafone-nál vásárolt készüléket Telekom-os sim kártyával tudom-e használni; szóval a vodafone-os készülékek függetlenek-e?
Köszönöm!
Szép napot!
-
válasz
norbert1998 #870 üzenetére
Auto indítás: be
Akku: nincs korlátozás
Sima engedélyek mind megadvaÁ
A felugró nem volt elég, de a jelenítse meg a felugró ablakokat miközben a háttérben fut engedéllyel működik
Igaz, a connect által feldobott keresési üzenet megjelenik az órán, de ezt már túlélem, (a többi telón/órán nem) lényeg hogy végre megint tudom keresni vele a telefont.
Szerk: a 4a-m ez amúgy nem kellett neki úgy nézem: [kép]
-
Garmin telefonkeresése nem megy. Azaz ha nincs lezárva a telefon, akkor megy, csak amikor kellene, akkor nem. Tippetek van mit nézzek, állítsak?
-
laci laci
addikt
válasz
norbert1998 #861 üzenetére
A 12x twrp-ben már nincs System clean például..
-
Imike20
senior tag
Sziasztok. Be lehet állítani a telefon automatikus pl.: Hetente csináljon egy újraindítást.
-
Nálam rendesen fogyaszt, sokak tűnik a 17%.
[kép]Még előzőhöz: A gyári galéria app (ha eltekintünk a lezárt fotózás utáni körülményes megosztástól, és higy hiába a 4k meg 8k ha a videóból nem enged képet exportálni) nektek is meghülyül ha más app törölt képet? Indexképek között otthagyja, majd rákoppintva közli hogy nem támogatott fájltípus? Mondjuk most megpróbáltam, most nem csinálta, lehet javították...
Illetve fura, hogy az új frissítés óta a kamera app Pro módban nem váltható át első kamerára, mert a videó gomb van ott (normálban meg sokszor túltolja, és/vagy eltolja némileg a színeket).
Szintén a frissítés óta nem működik a ne zavarj mód . -
Köszönjük
Kérdés:
-Eszközvezérlők/Google home vezérlők (irányítópult alján) minden restartnál visszarendeződnek, többszöröződnek. És néha nem reagálnak, újra le kell nyitni. Másnál?
-Nejemre tizenéve ugyanazt az AAC kiterjesztésű csengőhangot használom. Igen, kitaláltátok, nem megy. Az első másodpercet loopolja, vagy valami hasonló. Gyári csengőhangot be lehet rendesen állítani.
Másnál működik nem gyári, esetleg aac file-al?Hiányosságok/sajátosságok részhez hasznos lehet, hogy nem megy a google féle Smartlock, nem megy a Miracast (csak a Google chromecastra tudja kirakni a képet) illetve hogy nem szereti a 3rd party launchereket (widgetek korlátozott működése, gesztusok vagy gesztusos rendszernavigáció nem működik). Bár gyárilauncherrel sem megy nekem a duplakoppos lezárás- tudom, én vagyok béna, de másnak megy? Másutt is olvastam erről, megoldás nem volt.
(A google fotók törlés a ablakos bug is a 12eseket érinti, más telefonon nem találkoztam vele, nem tudom mi anludas ezért. A gmaps hangja meg mindig bt-ra megy bármit állítok, ez tavaly volt bug, de ezen a készüléken állandóan fennál nekem, minden appafatbtörlése után is.)
-
laci laci
addikt
válasz
norbert1998 #849 üzenetére
Az összefoglaló twrp-s részénél a dirty flash nem fog működni format data nélkül a legtöbb esetben..Mi is csinálunk custom romot EU stabilra épülve,de csak tiszta telepítéssel működik,különben anomáliákat okoz.
-
Imike20
senior tag
válasz
Szuper!
-
Banderasz74
tag
Semmi gond...🙂👌 Írtam olyat amit nem kellett volna.Azért korrekt vagy.🙂👍
-
trebrona
nagyúr
válasz
norbert1998 #856 üzenetére
Az is készült valami alapján, furcsa így ennyi év után visszaköszönni látni a sajátomat.
Persze nincs ezzel semmi gond, tök jó, hogy megy tovább. -
norbert1998
nagyúr
válasz
Banderasz74 #852 üzenetére
Elnézésed kérem a reggeli trollkodásért
trebrona
Merítettem (ihletet) a Mix 2S összefoglalóból, de jótól ér lopni -
csacsi67
addikt
sziasztok valaki megkapta már OTA-n a 13.0.20.0 ?
-
trebrona
nagyúr
válasz
Valahonnan ismerős.
-
hroberto
veterán
válasz
Igazán hasznos, köszi!
-
Banderasz74
tag
Igen, nagyon szépen köszönöm.👍
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Banderasz74 #850 üzenetére
A te korábbi kérdésedre is válaszoltam benne, ha jól sejtem.
-
Banderasz74
tag
Szuper vagy.👌
-
norbert1998
nagyúr
Srácok, csináltam egy összefoglalót. Ha valakinek valami kérdése, javaslata, észrevétele lenne, nyugodtan jelezze.
-
Banderasz74
tag
Sziasztok.Valakinek sikerült már a sima 12 nyitnia?Igen, hogyan sikerült?Több módszert próbáltunk már,és nem sikerül nyitni...😩 Valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Tanácsokat előre is köszönöm.🙂
-
g.peter23
tag
Sziasztok!
Van rá mód, hogy a YouTube appot töröljem/tiltsam?
Ezzel a módszerrel menne? [link]
Rootolni nem szeretném a telefonom, gyári rendszer fut.Köszi
-
Én a gyári gyorskapcsolót/esti időzítést akarom csak. Idáig ment...
Azért neten rákeresve a hibákra, másoknál is van. Kivéve az adaptív/optimalizált töltést, arra nem találtam - szerintem a topikból senki meg se nézte mikorra tölt fel, ezért nem tűnt fel (aka Pixel topik). De lehet hogy mindenki mádnak megy, vagy még 20* csurigtökti mire megtanulja, passz. -
Aryon87
félisten
Ebben a topikban csak neked van probléma a telefonnal
Én nem tudom mit művelsz azzal, de ennyi hülyeség nem létezik még a legszarabb telefonon sem. Sztem adj túl rajta, könnyebb lesz az élet.
Én évek óta a Silent sleep appot használom a telefonokon. Vagy rezgőre, vagy teljes némára veszi a telefont a beállított időszakban. Csend és nyugalom.
-
Restart után is, holdacskával meg a rendes nebzavarj ikonnal is. Restart volt (ilyenkor mindig el is felejti a google homeos kapcsolóimat... Másnál nincs ilyen gond?)
-
2 napja (este) nem jó a DND, csipognak az értesítések miközben ott a ne zavarj ikonja
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Toth_Jani #833 üzenetére
Glass is glass, and glass can break
Persze mindennek megvan a maga határa, öcsém az 50 kilós súlytárcsát ejtette tegnapelőtt az i12-re, a kijelzőre. Vastag tok, üvegfóli, és így is az eleje és a hátulja IS szarrá tört. 280 ezer a javítás, szóval mondta a bolt, ilyen esetben új apple-t kaphat 250-ért
A gyári kijelző, maga az üeg, egy szar. Pont annyira karcolódik, mint az első gorilla glass-ok. Nem tudom, miért olya nnehéz zafír üveget tenni. Drágább lenne 15 dollárral a telefon? Az első 1-2 évben lehet. Kerámia hátlap? Még 15 dollár? Én speciel megfizetném. Imádtam a kerámiát a Mix 2S-en. 4 év tok nélkül és karcmentes volt, 1-2 hajszálkarc volt rajta. Ez a mostani szerintem egy év múlva úgy fog kinézni, mint amit lehánytak, de nem vagyok hajlandó tokban hordani. Akkor vettem volna Pocophone-t műanyag hátlappal.
amikor váltottam a régiek is karcmentesek voltak.
A helyzet hasonló az üleshuzatokhoz az autóban. Magadnak vetted az alcantara belsőt, vagy a következő tulajnak? -
Toth_Jani
őstag
válasz
norbert1998 #832 üzenetére
Én a gyári tokban hordom és a gyári fólia van rajta, eddig még soha nem törtem telefont, sőt amikor váltottam a régiek is karcmentesek voltak.
Megpróbálok erre is vigyázni, amúgy meg nem olyan rossz a saját védelme sem. -
Aryon87
félisten
válasz
norbert1998 #830 üzenetére
Majd akkor lesz jó, mikor törik és le kell szedni a cuccot.. P40Pro-n volt többször is, ujjlenyomatolvasónál úgy odarögzült, hogy késsel kellett lekaparjam... (meg se kottyant a kijelézőnek)
Soha többet UV-s üveg -
norbert1998
nagyúr
Na megjött az üvegfólia, az UV-s. Basically a legolcsóbbat megvettem aliexpressről.
Ekkora szopást, míg felraktam, szerintem még életem első fóli anyagú fólijával sem szívtam
Elsőre szépen felment csak épp nem oszlott el jól a ragasztó... Mikor felvettem akkor meg már ment mindenfele, körbe az egész teleonon. Szóval körbemaszkolni az egész telefont nem hülyeségSzikszalaggal, minimum. Vagy tedd fel jól elsőre
Viszont, miután végre sikerült, meg is lett UV-zva, amiből amúgy elég sok kell neki, azt kell mondjam, rendesen ott van a helyén, nem akar lejönni magától, egyelőre tok nélkül sem.
Viszont amatőröknek és félősöknek nem ajánlom a felrakást, bízzzátok profikra. Viszont ha a felrakás megoldott, akkor bátran ajánlom ezt a fólia fajtát. -
cseryz
tag
válasz
Giorgio123 #820 üzenetére
Próbáld ki szerintem másik app-al, ne csak az alap google-val.
-
Én már írtam korábban, hogy 1 simmel yettelnél szintén ott a 145 a végén, és elküldi, de 1-2 perc. Új konfigot lekérve nem támogatott készülék üzit kapok.
tlala:
-
cseryz
tag
Megvan a megoldás/hiba oka.
Gondoltam leírom hátha más is igy jár.
Az alap problémát az okozta hogy nekem 2.SIM-nek van benne egy csak-adat SIM, de mivel csak backup-ként használom általában letiltva hagyom hogy ne merítse a telót.
Miután engedélyeztem beállítottam alapértelmezett sms SIM-nek a yettelest (ez az opció nem látszik amíg a 2. sim le van tiltva), és egyből meg is oldódott a probléma. Majd a 2.sim-et ismét letiltva már normálisan működik a google féle üzenetek app is.Köszi google én így szeretlek
.
Üdv,Csery
-
cseryz
tag
Sziasztok,
Frissen vásárolt készülékkel lenne egy apró problémám.
SMS küldéssel a gyárilag telepített "Messages"(google) a következőt műveli.Nem tudok senkinek/semmilyen telefonszámra SMS-t küldeni.
"Nem sikerült elküldeni" hibaüzenetet ir azonnal. Megkértem a feleségem küldjön nekem egy SMS-t, ha arra válaszoltam azokat megkapja. Azonban ha törlöm a tőle kapott üziket, és ismét szeretnék neki küldeni akkor ismét "Nem sikerült elküldeni".
Play-ből próbáltam 3-4 SMS alkalmazást azok mind működnek.
(app törlés, cache/minden adat törlés, megvolt, frissítés után pont ugyanaz mint ahogy az"eredeti" gyári verzióval) Teljesen tanácstalan vagyok.
Ja, Yettel a szolgáltató.Esetleg valakinek hasonló tapasztalt / ötlet /javaslat ?
Köszi
Csery -
HoaryFox
őstag
válasz
Giorgio123 #820 üzenetére
Az osztrák Magenta SMS központi száma: +43676021, legalábbis a weboldal szerint. A vessző utáni részt maga a telefon teszi utána az SMS központ szolgáltatásainak megfelelően, nem kell foglalkozni vele.
Szerk.: Forrás: [link]
-
Giorgio123
újonc
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Van egy 12 Pro készülékem, amiben egy Yettel-es, és egy osztrák Magenta sim-kártya van. A problémám, hogy a Magenta kártyával nem tudok sms-t küldeni. Fogadni viszont igen. A Yettel-el minden működik. Az sms központ száma rendben, viszont amit észrevettem, a yetteles SMSC szám így néz ki "+36209300099",145 . Tehát valahogyan az alapszámhoz hozzájön még a 145. Ezt a számot nem is tudom módosítani. A Magenta kártyánál viszont át tudom írni a számot, de csak számokra. a " illetve , karaktereket már nem. Másik telefonban működik az sms küldés ugyanezzel a felállással. Felcseréltem már a kártyákat is, az sem hozott eredményt...
Esetleg valakinek valamiféle ötlete? -
tlala
addikt
Több fóliát/üveget próbáltam Mi 11 Ultrán (12-re is kapható), sajnos még a Nillkin üveg is elbukott (nem UV ragasztós), pedig kedvenc márkám volt.
Ami viszont hónapok óta remekül működik, nem jött fel a szélén sem, az ujjlenyomat olvasás is szuper (és jó a tapintása, jól csusszan rajta az ujj, és nem gyűjti az ujjlenyomatot), az ez (a teljes UV ragasztós változat).
Iszonyúan minőségi cucc (már a csomagolás és a hozzá adott szerelőkeret- és UV lámpa is jelzi).
Életemben először tettem fel ilyen full UV ragasztós hajlított üveget, de a szerelőkerettel tényleg nem nehéz (pontosan pozícionál, és van a keret egyik oldalán egy tolókás ék, azzal kell "ráejteni" az üveg egyik végét a ragasztó terülése után).
Pont ahogy a termék fotók között lévő videón látható. -
Tudtok bevállt üveget
ami nem 10.000Ft? -
erdol?
csendes tag
Itt vajon miért sokkal olcsóbb mint minden más helyen?
[link] -
válasz
Banderasz74 #812 üzenetére
12X-re.
Szatura: Passz, mindig jött felugró ablak.
-
Szatura
aktív tag
Sziasztok.
Két napos ketyerém a notebookhoz nem akar kapcsolódni (sem gyári kàbellel sem másik hárommal), ugyanezt csinálja egy 11T is, a töltés elindul de nem érkezik az előugró ablak sem a telefonon sem a notin.
Minden más gyártó (samsung,lenovo,huawei) cuccai hiba nélkül kapcsolódnak
Van ötletetek? -
Banderasz74
tag
A sima 12re jött vagy a 12x-re?
-
Megérkezett az update...
Bal oldalt az NFC ikon foglalja feleslegesen pluszban a helyet, jobb oldalt a VoLTE...
Az irányítópult van amiben javult (végre rendes ikonja van a Ne zavarjnak, és kicsi a Bt gomb), de hangerő és és fénycsúszka a fél képet elfoglalja. Továbbra is van ami sárga, van ami kék van ami zöld, meg a csúszkál fehérek... -
Ötödik vagy hatodik próba (elfelejtettem levenni időben)
Feltételezem sok dolgot nem tudok elrontani amiért nem megy...
Ha mégis van tipp, vagy forceolási lehetőség, mondjátok.
Kb mnden márkán megy az elmúlt években amit próbáltam/aminek utánaolvastam, zavar hogy ezen most miért nem, meg hát néha muszáj este töltenem. -
Imike20
senior tag
válasz
laci laci #793 üzenetére
Sziaaztok.
Lassan 1 hete használom így. VoLTE bekapcsolva és nincs hívás megszakadás.
(HD hang illetve telefonálás közben úgyan úgy tudok netezni. Klikk ide --> [link]Az utolsó részeben a Preferált hálózat típus beállítása: GSM/WCDMA/LTE (PRL) hagytam és a végén nyomtam egy Update.Semmi máshoz nem nyúltam. Bármi kérdés van nyugontan írjatok.Ezútán egy újra indítás. Csak saját felelősségre.
Remélem tudtam segíteni annak akinek volt hasonló gondja.
MC Pite: Mire gondolsz ? ----> Operátort is írj -
válasz
gretzky77 #802 üzenetére
Mindent megadtam a novának, maga a duplakoppra tudok beállítani egyébként eseményt, az legalábbis megy (pl nyisson alkalmazástárat).
De nekem az a lezárás volt amit erre akartam, az viszont nem megy (pin kóddal oldható csak).
Szerk:
De igazad van, újra megpróbáltam, és a kisegítő lehetőségek között még egy almenübe be kellett menni, ott még bekapcsolni a novát, és már megy a novával normálisan (ujjlenyomatos feloldással) a lezárás.
Jobban megy mint a gyárival
Meg hétvégén kerestem stock témákat, így a menü ikonok meg a státusz ikonok is már kb szokásosak, letisztultabbak (nem holdacsaka a DND, stb). -
válasz
dilajoska1 #800 üzenetére
Sonykon, Pixeleken, huawei-en és a Samsungjaimon ment android 11/12/13-al - nova primeom van (cégeseken csak az ingyenes), mindegyiken ment simán.
A gyári launcher + miuis témával kéne mennie a gesztusvezérlésnek, de nálam nem megy (a lezárást néztem legalábbis).Még nem is adtam fel, és nem tudom mire cserélnék (amíg nem muszáj nem rootolnám a P6a-t a volte-ért)
Imike20: Ne tartsd magadban. Operátort is írj
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával