Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• MC Pite

veterán

Ah, akkor global van.

Szal maga a bl nyitás (ami kell az eu romhoz) ha jól értem nem jár hátránnyal (max hogy gyalulja a telót).
    Amiket hol ide, hol az X topikba írok. Adamennyiség (hülye helyen van és mást számol mint a szolgáltató), google home kapcsolóim (átrendezi minimum restartoknként és néha enélkül is, elsőre sokszor nem megy csak ha újra lenyitom, orbitális méretűek a gombok, scrolloznom kell, és jó lenne megint elérni már a záróképen is), smartlock az autókra, novás, wigdetes (nem kicsit zavaró hogy a fő 3 widgetemből 2 nem működik, csak olvasni tudom, az érintésre nem reagálnak) , gesture-ös limitációk. Ezeket 6-7 éve így használtam több telefonon, és mindig mentek.
    Van amik használatban nem zavarnak különösebben, de fura pár dolog megváltoztatása (akku kijelzés, menüpontok, akkuhasználat monitorozás, a saját ikonok/funkciók a redőnyön a gyáriak mellé (DND meg holdacska ami nem igazán egyezik stílusban a rendszerrel). Google photossal nem lehet fektetve képet törölni, elég körülményes megosztani egy gépet amit épp csináltam (ha le volt zárva a telefon), nem lehet pro módra állítani a fényképezőt hogy mindig azzal induljon (bár kevésbé kékes és színes az eredmény, cserébe alacsonyabb a dinamika mondjuk). Tudom, ott a gcam, de legtöbbször gyorsan, duplagombnyomással élesztem a telefont; nem mindig várja meg pl kislányom hogy rákészüljek. :) Hiányzik a némítás lefordítással -macrodoiddal próbáltam pótolni, de nem túl jól működik. A hangszóró alulmúlja a szokásosakat (P4a, A53 a cégesem), a kerek kijelző zavaró - nem találtam még rá normális védelmet (van tipp?), vizuálisan 1-2 dolog nem annyira jön be (iphonera hajazó vezérlés, giccses töltés animáció, feleslegesen felugró ikonok dnd-nél, a beállítások menü még a samsungnál is szokatlanabb, kevésbé tetsző számomra).

Szóval tudom használni, de nem számoltam limitációkkal, az előző 5-6 telefonom ami ment és szerettem, gondoltam itt is fog működni.

Új hozzászólás Aktív témák