Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
saxoolondon2
üzenetére
Bocs, most néztem hogy nem válaszoltam. Nekem az csak akkor kapcsol ki ha teljesen sötét van. Bár nem használom, mert az óra úgy is mutat mindent. Én már csak azt kapcsolom be ha megérintem a kijelzőt 10 másodpercig legyen AOD.
-
osonte
őstag
válasz
saxoolondon2
üzenetére
Feltettem a gyári appot, de dényleg nem nézi hol van éppen az ember, be kell állítani a várost manuálisan. Viszont régen nem lehetett törölni, mert a rendszer része volt és parancssorból kellet kikapcsolni, mert soha nem használtam. Kihagytam 1-2 évet a Xiaomi vonalon és pozitívan tapasztaltam most, hogy simán törölhető. Amúgy összehasonlítottam és a Xiaomi appja jelenleg Baján 3 fokot téved, viszont az Időkép pontos. Ez azért lehet, mert a Xiaomi appja nemzetközi adatbázisból dolgozik, viszont az Időkép kifejezettem magyar, ezért pontosabb.
-
osonte
őstag
válasz
saxoolondon2
üzenetére
Én azonnal töröltem, mivel szerencsére nem rendszeralkalmazás és feltettem az Időképet, ami pontosabb és van benne helymeghatározás. Sajnos a gyári sosem annyira pontos mint az Időkép. Ez igaz a többi márkára is, de pl.: a Samsungnál rendszeralkalmazás az időjárás app és simán nem lehet törölni.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple asztali gépek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Napelem
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest