Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Antonius1978 #69 üzenetére
Egyértelműen az Apocalypse volt a játék csúcsa Julian Gollop fő műve. Iszonyúan komplex részletes várossal. (Minden épület külön támadható, külön céggel, infrastruktúrával stb)
Maga a légi harc, a földi harc, bázisharc is sokkal részletesebb volt minden téren... és tényleg nagyon eltalálták a technológiákat.
Pont az Enemy Within előtt játszottam ki, és más világ volt még az... de az EW is bejött, főleg a DLC-vel. A mechákkal imádtam menni
Egyetlen bánatom az volt, hogy nagyon gyenge volt a kereskedelmi rész, a mikromenedzsment, és eléggé megvolt kötve a kezünk a kasztokkal.Tudom ez a régi UFO, de én szerettem a szabadságot, hogy inventoryba pakolhatok mindent, sőt a páncélokat részenként lehet összerakni. Tényleg mindent meg lehetett csinálni abban a játékban. Sőt mikor átjutottál az idegen dimenzióba, teljesen új játékélményt kaptál... az Endgame annyira nem jött be, de az egész vége nagyon állat volt
és akkor még nem is pörgött ki a teleportáló cucc, meg az óriás épület méretű csápos valami amit lehoztak a városra....
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egy olyan PC-exkluzív folytatás, ami hozza az elődök színvonalát, jó a sztorija, koherens, mégis rengeteg újat tud mutatni még a hardcore rajongóknak is. Néhány apró hibáját pedig meg lehet bocsátani.
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest