Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
A csempés felület a 360-nál már bizonyított. Én pl elég mérges lennék, ha levennék a csempéket a 360 dashboardjáról egy update keretében.
J.
-
alevan
őstag
WoW!
A Polygon tesztjét már csak a kinézetért érdemes megnézni és elolvasni. Egyszerüen számomra ez elég nagy tech demo a HTML5-höz.
Főleg az előző generációs és új generációs kontroller összehasonlító kis képkeret jön be.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
lionshamlet #27 üzenetére
Amint valaki aki pesti vesz egyet és megengedi hogy teszteljük.
-
Sundesz
addikt
válasz
Set-Comment™ #12 üzenetére
Azért van különbség. Nekem a 360 felülete kifejezetten tetszett.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
BomiBoogie #23 üzenetére
Egyébként a saját tesztünknél sem lesz pontozás.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
BomiBoogie #6 üzenetére
Nincs pontozás mindenhol ezért nem lett külön leírva. Minden egyéb esetben mindig jelzem az adott pontozást, lásd pl. premierjátékok értékeléseinél.
(#9) hommeros
Nem tudom mit szeretnél. Most mind a 18 külföldi magazin értékeléseit írjam le külön? Nem fogom. Ez csak egy infóadat azok részére akiket érdekel hogy mik a külföldi vélemények. Ha érdekel elolvasod, ha nem nem. Majd vasárnap lesz saját tesztünk(remélhetőleg), ott részletesen le lesz írva minden a gépről.
BTW, kíváncsi lennék hogy a pontszámozott külföldi játékértékeléseknél hányan olvassák el a linkelt forrásoldalt. Mert a többség szerintem ránéz a pontszámokra és eldönti hogy "hú szar vagy jó a játék."
Ha meg gondod van a hírrel, nem így kell közölni.
(#2) Def26
Amit linkeltél az a Digital Foundry-s teszt, az külön review, csak elfelejtettem linkesíteni a szöveget a hírben.
-
Steve1207
veterán
Egyre szimpatikusabb, nagyon sokoldalú készülék lett és ahogy leszűröm a túlmelegedős hibát már most ki akarják szűrni, nem is csoda, hogy ekkora masina
Nálam egyedül a nagy méret és a külső táp, ami zavar(na), a számítási teljesítménytől lassan ott tartok, hogy eltekintek, mint különbség, hisz szórakozásra tök mindegy. 360 is bénább volt hardverileg és valamiért sokkal jobban tetszett a box képminősége (nem, nem csak a kontraszttöbblet miatt).
Még pár játékteszt a biztonság kedvéért, addigra kiderül ennek van-e szériahibája és mindenki döntögethet kedvére melyik a klasszabb számára.
Csempék: köztudott volt, nem olyan rossz az, megszokás kérdése
Értékelések: érdemes elolvasni vagy legalább átfutni mindet(19) Raysen623, (#20) K_mester:
-
Raysen623
addikt
Olyan jó látni amikor mindent egybehangzóan fikáztok, szépen beálltok egymás mellé a sorba és jön a negatív vélemény....Lehet valamire azt mondani hogy nem szép, de akkor mi az ami nálatok már szépnek minősül? Jó ideje ötletelnek a kib@szott UI-n, de nektek semmi sem jó...
-
Def26
félisten
válasz
Set-Comment™ #12 üzenetére
Igen, és az se éppen szép.
-
törölt tag
válasz
BomiBoogie #6 üzenetére
+1
Hat en biztos nem fogom ezeket vegignezni -
Raysen623
addikt
-
Sundesz
addikt
A Win8-ra hajazó UI szerintem borzasztó, de majd hozzá szokok.
-
nofi
addikt
válasz
BomiBoogie #6 üzenetére
Nagyrészt nincs pontszám, hanem egy szöveges értékelést, illetve pro/kontra érvelést kapott mint a Playstation
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Régen az ilyen bejegyzésekbe a pontszámok is oda voltak írva, nem lehetne ezt a szokást visszahozni?
-
nofi
addikt
Ezt a generációt most az előzővel ellentétben ugyan nem az Xbox-szal kezdem, de azért drukkolok neki. Nagyon sok jó élményem fűződik a 360-hoz, meg egyébként is nincs rosszabb egy konkurencia-mentes konzolgenrációnál
-
törölt tag
jó lett volna a cikkbe beleírni a pontszámokat, hogy ne kelljen egyenként végigkattintgatni(a másodiknál eluntam...)
szerk: most látom, nem pontozásos a dolog, akkor viszont egy pár mondatos összefoglaló lenne jó.
-
Def26
félisten
Eurogamer -hez jó van linkelve? Szerintem ez a jó teszt.
-
XuChi
addikt
Lehet akármilyen jó, nekem ingyen sem kéne. Ps4 na azért még fizetni is képes vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest