Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomy Yayo
senior tag
Kedvezményes december után maradtam egy hónapra, mert jófej vagyok
De több nem lesz azt hiszem. Ezek közül már csak a Forza Horizon 4 érdekel, azt még kipróbálom. GoW4, Recore, Halo Wars 2 pipa, Halo Wars Definitive folyamatban. És nagyjából ennyi érdekelt amit lehet PC-n is a repertoárból... Hellblade-t meg az Ori-t vártam, mint a messiást, december közepe-vége bekerültek, de egyiket sem engedi PC-re
Na sebaj, 3200 Ft-ért így is jó kör volt
X-Boxot meg csak ezért nem fogok venni (bár ha valahol adnának a gép mellé mondjuk 1 év game passt...)
-
Tomy Yayo
senior tag
Van köztük play anywhere?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Asus Rog Ally Z1 Extreme
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED játékkonzol White
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest