Hirdetés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
-
bokrosolajos
őstag
Az EC Sim HW moddal esélyed sem lesz ugyanolyan időket elérni, mert egyelőre nem jó. Túl sok tapadást vettek, ezért nem tudsz kigyorsítani, teljesen független az út minőségétől. ezen sajnos dolgozniuk kell még.
Érdekes, amit írsz, de az idő számítás szerintem teljesen rendben van, hiszen ha konstans minden szekcióban ugyanannyival vagy gyorsabb, a végén ezek összeadódnak. Ez így teljesen rendben van, csak legfeljebb szokatlan, mert a játékokban, szimulátorokban egész távra átlagolva, előre számolva mutatták a pillanatnyi helyzetedet, ami egy részről jó, mert jobban tudtad magad máshoz viszonyítani, más részről pedig rossz, mert folyamatosan téves adatot közölt.
Más részről ha csak gyorsakat futsz, ott is random generátorral hibákat dob a gép az AI játékosoknak, de még neked a Playernek is, ezért van az,hogy eleve törött lámpával indulsz a rajtot követően. Ez a rész már inkább kifogásolható, mert aki csak hotlapolni akar, annak szívás, de ha azt nézzük, hogy bele csöppenve egy n. szakaszba, előzmények nélkül, nem túl realisztikus. Tehát ez a fejlesztés nem rossz, de nem is jó, másÖöö, remélem érthető voltam, már eléggé lefáradtam ma!
-
bokrosolajos
őstag
Na igen. RBR óta szerintem ez a legjobb rallys játék.
Legalább nem pattog úgy, mint egy üres szappanos doboz ahogy írta valaki előttemÉn egész megkedveltem! Vannak benen élményfaktoros szakaszok, jól be lehet állítani az autókat, gázzal fordulni, a fizika szerintem gyárilag sem rossz, de EC után már rendben is lesz, a grafika gyönyörű, főleg vizes, saras szakaszokon, a menu az xar, de van rá már mod , skinek is, a hangok sem olyan rosszak már mint az előző kettőben (főként fülessel OK), mondjuk a boxer hangja igen csak hiányzik, de pl az Integrale-é elég hiteles, csak tolni kell alá basszust
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Fotók, videók mobillal
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- World of Tanks - MMO
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- sh4d0w: Én és a számítógép
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest