Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FÜLhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaanoo89
aktív tag
Én a Windows alap fontjait amúgy se tudom jól olvasni (pedig jó a szemem) hosszútávon, nagyon elfáradok tőle. 23" (1080p). Bár az esetek 99%-ban Ubuntu-t használok és ott alapból nagyobbak a fontok, nekem az nagyon kényelmes. Ha azt mondod, olvasható a Windows számodra , akkor szerintem jó lesz ez nekem Ubuntun.
A képeket azért kérdeztem, mert már észrevettem, hogy a jelenlegi Dell u2311h monitorom is eléggé éles, e szerint állítom be a képeim élességét, majd más monitoron visszanézve sokkal életlenebbek a képek. Gondolom itt az extra felbontás miatt még nehezebb lesz megtalálni az élesítés mértékét... (bár lehet, csak én lihegem ezt túl)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LG UltraGear OLED 27GX790A-B . 480Hz . 0.03ms . DP 2.1 . 2560x1440 - Garancia 2028.07.07.
- DELL P2418HZm monitor Webkamerával! 1920x1080 IPS panel állítható magasság HDMI, PIVOT
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- 10" Hirdető monitor - LED - Philips Color10BDL4551T Multitouch - Kamerás - Hangszórós - érzékelős
- Eladó ASUS TUF Gaming monitor, VG289Q, 28", 4K, IPS, UHD
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Arany 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest