Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Belerohan a hazai piac Kína saját csúcsmemóriába
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
-
pzstm
titán
7.5 refresh-ről tudok én is csak, június 27-el egészen pontosan.
Nokia-tól mást csak ennyit láttam eddig: [link]
(szerintem ezt a 710/800/900-as szériának is meg kellene kapnia, hisz hardveresen szinte ugyanott vannak)
the Start screen will come to all Lumia devices incl 610, 710 and 800. Other elements aren't being disclosed at this time
we're bringing as many WP8 features as we can to current Lumia owners, that don't rely on the new hardware (NFC, etc).
-
erdoke
titán
Alkalmazás szinten sem értem a közvetlen rokonságot.
Ha arra gondolsz, hogy mindkettőre lehet natív kódban fejleszteni, akkor pont az eltérő eszközök miatt áll távol egymástól a két rendszer. Ha a boltokat nézzük, az egyik nyitott volt, mindenféle 3rd party megoldásokkal, a WP8 viszont pont ugyanolyan zárt lesz (az RT-vel együtt), mint a WP7 Marketplace.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha arra gondolsz, hogy mindkettőre lehet natív kódban fejleszteni, akkor pont az eltérő eszközök miatt áll távol egymástól a két rendszer. Ha a boltokat nézzük, az egyik nyitott volt, mindenféle 3rd party megoldásokkal, a WP8 viszont pont ugyanolyan zárt lesz (az RT-vel együtt), mint a WP7 Marketplace.