Új hozzászólás Aktív témák
-
Ironsides
tag
válasz
Kareszovics #13 üzenetére
Aki a régit szerette, nem biztos, hogy annak ez bejön.
-
gtasystem
őstag
fincsi ez a kis demó..mintha a mohaa-t a quantum of solace-t és a cod2-őt gyúrták volna egybe kis sci-fi-s beütéssel..
és jó minőségben..
szóval jó lesz ez de még nagyon drága.. -
DArchAngel
tag
Meg akartam nézni a weblapját. Véletlenül elgépeltem a születési évem 2980-ra, ezért nem engedett be. De az IP-m biztos, ami biztos alapon megjegyezte, ezért egy ideig még nem is fog beengedni. LOL
Ha a játék is ilyen... -
csimav
őstag
válasz
Kareszovics #13 üzenetére
Csak az a baj, hogy kb. 2-3 év múlva lesz 2000 Ft
-
Kareszovics
addikt
Mivel voltam olyan "rendes" és nem vásároltam meg a játékot virágboltban, ezért tegnap este letöltöttem a demo-t. Nem tudom mire számítottam, de nem erre az biztos.
Nem egészen értem ezt a "dimenzóváltósdit", kicsit belassultnak is érzem kompletten az egész játékot. Szépnek éppenséggel szépnek találtam.
No meg ez a gyűjtögetős dolgok is.
Majd ha lesz vagy 2000 forint megveszem, addig (így demo alapján) sajnos tényleg felejtős.
-
Markoka1993
tag
Azért kemények... Adnak egy pályát a demóba...
Meg már jó ideje megjelent a játék...Aki meg akarta venni már rég megvette...
-
LackoMester
addikt
kicsit elkéstek vele....
egyébként elment a játék,de örültem,h.vége lett,idegfeszitö volt a vége
-
toth_janika
őstag
Én demo nélkül is megvettem volna, mert a RTCW egy nagyon állat volt! Tudom ez meg sem közelíti, viszont érdekel a feeling-je!
De 9e-t én is sokallok érte!Majd 5-7e-ért megveszem, addig élvezkedek a demo-n egy kicsit!
-
zola0306
tag
Ps-en végigtoltam a demót...
Nemrossz,de 9.000-ért én sem fogom megvenni...majd ha 5-6-ért osztogatják akkor lehet beruházok rá! -
mephi666
nagyúr
olyan részből kell demót készíteni, ami tartalmas... ennyi a lényeg...
emlékszik még valaki a (náciölős-stílusnál maradva a) mortyr-ra? annak a demóját vagy 100szor végigvittem... aztán a teljes játék egy nagy csalódás lett
a játék nagyon gyorsan ellaposodott és a vége valami irtó béna+sz@r lett... (talán átugrottunk a jövőbe és ott mindenhol ugyanazok az egyhangú, béna textúrák voltak... ocsmány volt és unalmas) pedig a játék eleje elég jól indult... anno voodoo1-gyel csak néztem a padlót, hogy hogy tükröződik a márvány a templomban, aztán bökővel hátba lehetett döfni az első katonát a luger-ért
-
DiVaD
senior tag
Nekem bejött konzolon.
Bár csak a demót toltam, meg most CoD-ot vettem inkább, de később lehet megveszem.
szerk: bár nálam az eredeti visz mindent.Ezek a génmanipulált meg nem realisztikus dolgok nem igazán jönnek be.
-
deedee
őstag
ez az utólagos demó "érdekes" egy dolog
de ha korábban adják ki,a gém megjelenése előtt,akkor talán még ennyien sem vették volna meg a boltokban
viszont aki még nem döntött a vásárlásról,az még esetleg meggyőzhető és ki tudja......veszteni nem vesztenek sokat ezzel a demóval,csak nyerhetnek még pár vevőt
-
-
Agyasima
őstag
"Megérkezett az augusztusban megjelenő Wolfenstein demó változata."
Az magyarul nem megjelent? -
Zeratul
addikt
Jókor, mikor már a warezolók 99% végigjátszotta. Így akarnak eladásszámot produkálni.
-
Misi 007
őstag
Nem megy a business így kiadtak egy demót hogy hátha ezáltal többen veszik majd!
Szerintem ezt már a megjelenés előtt meg kellett volna lépni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest