- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ZIDOO médialejátszók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Androidos tablet topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
"almát hasonlítasz a gyertyatartóhoz
.....nyilván elvárja az ember a Windowstól hogy stabilan, gyorsan, jól működjön, ha egyszer egy rakást pénzt kérnek érte (a nem abszolút fapad, amin elvileg már fut minden vistás program, a home premium 22000 pénz OEMben, dobozosból a csökevény home basic is 67000)
ugyanezt nem kérheted számon egy ingyenes alkalmazáson - garanciát ugyanúgy nem vállalnak rá, mint a ms sem (vagyis kiadsz 70e ft-ot, és SEMMI garanciát, felelősségvállalást, stb nem kapsz, ha károd lesz belőle, így jártál, beszoptad... ugyanezt egy párezres hajszárítóval próbálná meg eljátszani a gyártó, vagy bármilyen szolgáltató, iszonyatos balhé lenne belőle...)"
Akkort tulajdonképpen mi alapján lehet egyáltalán a linuxot megítélni?
1. Mert ÉN nem mondhatom rá, hogy ******, mert hülye vagyok, ugye. (sarkítás)
2. fizetős cucchoz nem mérhetem, mert a linuxot szent aszkéták fejlesztik, akik napfénnyel táplálkoznak, és úgy általában szent emberek.Ezek mind olyan érvek, amelyeket már unalomig ismerek, és amit a linuxosok nagyon ügyesen kitaláltak annak érdekében, hogy saját rendszerüket még véletlenül se lehessen korrekt módon összehasonlítani bármivel. Aztán jön a teszt, ahol anyuka gépére felrakott linux milyen szépen megy, ahol egy ingyenesen fejlesztett cucc porba alázza a vistát, stb, stb, stb.
Ha meg arról van szó, miért is a win az uralkodó rendszer, jön a történelemóra, ahol előkerül, hogy így-úgy első, meg r*hadt ms elterjesztette, stb. Hogy esetleg nem olyan jó mégsem? ÁÁ, az lehetetlen.
Ugyanazok a körök, mindig újra.
-
remington2
senior tag
"szóval "mókás" dolog olyanok fröcsögését olvasni, akiknem lövésük sincs arról, hogy mit is fikáznak"
a hsz-t elolvastad-e? Van benne egy olyan mondat, amit direkt a magadfajtának írtam. Úgysem leled meg, nem kell fáradni (másnak sem).
szerk: Ja, és a hónap vicce, idézem, a klasszikusokat csak szó szerint szabad:
" Csak ha komolyabb dolgokat akarsz akkor nem tökéletes MÉG a linux"Az első hszemet nem flamenek szántam, de az lett belőle. Hogy miért? Mert azt mertem megemlíteni, hogy . . . . . <-- és olyan szinten állunk már, hogy ide bármit be lehet írni. Ez ám a magasság
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Inmotion Rs E-roller
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Iphone 14 plus eladó
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest