- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Milyen joysticket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batmause
tag
válasz
__Psion__ #72 üzenetére
cizoe - újratelepités után én is kipróbálom az msstyle-t.
Tel Elek - sajnos előfordul, nekem is kétszeri újratelepités után jött össze a tökéletes "szépités". Amúgy mennyi memóriád van?
__Psion__ - a StyleXP jó választás lehet. Szerintem külön górcső alá veszem - ahogy gondoltam eddig.
-
Batmause
tag
-
-
Batmause
tag
Nézzétek!
Azt hiszem akkor inkább egy "Vista vs XP vs akármi" topikba kéne menni.
Mindenkinek megvan a maga véleménye, ami szerintem teljesen helyén való és tiszteletben kell tartani.
A Vista és az XP teljesen más operációs rendszer - legalábbis a Vista más programnyelvet használ - és mindenki azt használja, amelyiket akarja.
De! Módosítani mindkét operációs rendszeren lehet, elvileg az a téma...
Remélem sikerült kulturáltan az elmétek mélyébe ültetni ez a problémát.
-
Batmause
tag
válasz
infectedmann #30 üzenetére
Szerintem egyedül az ObjectDock Plus a szörnyű. Sokat szarakodik a program - igaz nem mai változat -, de ami nálam gondot okozott arra felhívtam a figyelmet.
Amúgy a legjobb egy "szűz" oprendszeren próbálkozni, vagy egy formatálás előtti állapotnál játszadozni.
Gmail-nél vagyok, ezért választottam inkább a Google Desktop-ot. Amúgy tényleg a Yahoo Widgets a jobb.
-
Batmause
tag
-
Batmause
tag
válasz
(Kolombusz) #17 üzenetére
Én notebookos szemmel nézem a dolgot.
Az új gépeknél természetesen nincs gond, de mi van a régiekkel?
-
Batmause
tag
válasz
KilgoreTrout #20 üzenetére
A Launchy-ról még biztosan írok majd.
Nekem Win+Y-ra lett beállítva.
Megdöbbentő, hogy mennyivel meggyorsítja a munkát. Kényelmes és gyors. Átlagosan 8604 Kb-t markol el a memóriából.
-
Batmause
tag
"Crystalizers"
Hallottam róluk is, az igyik vista skin pack-hoz - amelynél említettem, hogy nincs Aero - az egyik programjuk szükséges kiegészítésként. Remélem jól emléxem.
A WindowBlind nekem is nagyon tetszik. Maximum az említett msstyle győzhetné az én véleményem szerint.
-
Batmause
tag
válasz
(Kolombusz) #12 üzenetére
A Vista nem sikerült jól. A felhasználók nem kedvelték meg.
Amin nyertek az a notebook és az OEM-piac. Ugyebár ott szerződés van, akár kell az-az oprendszer, akár nem...kifizeted. Én is úgy vettem a noteszgépet, hogy ne legyen hozzá oprendszer.
És sokan vannak így ezzel...
Én erre gondoltam. Nem lett nagy siker, ahogy bereklámozták.
Az Sp1 sokat javított, de még mindig többségben szidalmazó véleményeket hallottam.
Térjünk vissza a témához. Ne a cikkírás kifejtő okát boncolgassuk, hanem az eredményét.
-
Batmause
tag
Igen, "érdekes". Valószínűleg a Vista is így fog járni. A Microsoftnak nem kellett volna ekkora reklámkampányba kezdenie - akkor nem buktak volna ekkorát.
Én is szidtam akkor az XP-t, de mára megkedveltem. Az akkori szokatlan kezelést megkedveltem - jóval logikusabb -, de a Vista felülete még mindig nem tetszik. Mire megtaláltam a hálózati beállításokat...
Gondoltam, hogy sokan vagytok így a dolgokkal. Ezért tettem fel a cikket.
A képekkel kapcsolatban - azért tettem fel ilyen nagy képeket, hogy jól lehessen látni a változásokat. Úgy gondoltam, hogy lényeges a részletek megmutatása is. Bocsi.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- DOOM - The Dark Ages
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest