- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autóhifi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
Új hozzászólás Aktív témák
-
bamboo
csendes tag
A cikk nagyon jó volt, igazán élvezet volt olvasni. (Még soha nem írtam ilyen kezdetű hsz-t, szóval verd a melled otthon istenesen
)
-
A Vistát mindenki szidja - ez most ilyen divatos dolog lett. Pedig nem rossz. Használom már egy ideje és teljesen jó. Amikor felraktam én is utáltam, mert tudtam, hogy nagy a gépigénye, meg XP-ről gyüttem, szóval a Vista sz@r. Aztán mégsem. 1.5-ös Core 2 Duo-n vígan elciripel, két giga ramnak a felét élből megeszi, annál többet viszont nem nagyon akar normál használat mellett. Ja, és laptopokhoz kiváló fogyasztás/teljesítmény gyorsbeállítási lehetőségei vannak beépítve. 4-5-6 órákat visz az akksim, nem zabál az ki semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition gamer egér, szép állapotban, 2027-ig garanciával, ajándék egérpad
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- SAMSUNG (SP-LSP9TFAXXH) LÉZER TV ! ÓRÁS HIGH TECH MOZI !!AKCIÓ! 350CM !!!
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)