Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
Új hozzászólás Aktív témák
-
bamboo
csendes tag
A cikk nagyon jó volt, igazán élvezet volt olvasni. (Még soha nem írtam ilyen kezdetű hsz-t, szóval verd a melled otthon istenesen
)
-
A Vistát mindenki szidja - ez most ilyen divatos dolog lett. Pedig nem rossz. Használom már egy ideje és teljesen jó. Amikor felraktam én is utáltam, mert tudtam, hogy nagy a gépigénye, meg XP-ről gyüttem, szóval a Vista sz@r. Aztán mégsem. 1.5-ös Core 2 Duo-n vígan elciripel, két giga ramnak a felét élből megeszi, annál többet viszont nem nagyon akar normál használat mellett. Ja, és laptopokhoz kiváló fogyasztás/teljesítmény gyorsbeállítási lehetőségei vannak beépítve. 4-5-6 órákat visz az akksim, nem zabál az ki semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- Eladó egy XMG P406 laptop
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest