Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béééla
őstag
Nem véletlen csak reakcióvideót "mertem" belinkelni és figyelmeztettem a népet a veszélyre, de aki kíváncsi ÉS nem érdekli a figyelmeztetés, az így járt, ennél vannak sokkal de sokkal rosszabbak is, azt nem is merem ideírni mert nem vagyok genya, az célzottan keressen beteg képeket...
Én örültem volna ha lett volna normális röplabda délutánonként, de nem volt, csak foci-foci-foci. Ennyi.A Facbúk és egyéb "közösségi" helyekkel csak a következő a probléma: South Park és a Chatroulette esete, no meg a 2011-es 9gag telespammelése durva képekkel példái jól mutatják, hogy hiába "békés" egy oldal, a tartalmát lehetetlen szűrni, és egy "véletlen" támadás esetén sokak lelki világa sérülhet. Én azt se tudnám szülőként, hogy hova engedjem a kölköt egyáltalán. (le az udvarra játszani...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpársportok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- INNO3D RTX 3080 12gb
- LG 32GS95UE-B OLED monitor eladó dobozával GARANCIÁLIS/FIZIKAI SZÁMLA!!!
- !!AKCIÓ!! GAMER PC AMD Ryzen 5 5600X/MSI MPG B550 GAMING PLUS/GeForce RTX 4070 DUAL 12 GB/32GB DDR4
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest