- VR topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen házat vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khan13
senior tag
válasz
BlackSoft #27 üzenetére
Lehet, hogy egy másik ilyen nevűvel kevertem, vagy ez volt régen önálló, de amikor láttam, akkor még a nulla kategória volt.
A felhő továbbra is az, ami a világon elosztott, szóval hiába csap le a villám itt, attól ott még minden megy. Na meg a felhőnél alap a természeti katasztrófák elleni védelem. A lényeg, hogy ne a felhőnek nevezett sz@rból induljon ki, aki ilyen témában érdeklődik, hanem a komoly dolgokból.A rack pl arra nem jó, hogy ha túlfeszültség van, akkor egyszerre sül meg a gépeddel együtt, ha nem veszed észre, hogy lehalt az egyik disk, aztán a másik is, akkor buktad mindened, stb, ezek egy korrekt tárhely szolgáltatónál minden meg van oldva, egy felhőnél meg az alapnál alapabb.
(#28) Rubinhood:
Soha ne mondd, hogy sohaHa nagyon meg akarnak figyelni, ahhoz nem kell sem felhő, sem hotmail. Ettől függetlenül a felháborodás jogos.
Ez a fórum is szépen elment más irányba, mint amiről a cikk szólt. Sőt, a cikkhez kapcsolódó kérdésemre választ sem kaptam
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- VR topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Stellar Blade
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest