Új hozzászólás Aktív témák
-
Khan13
senior tag
válasz
BlackSoft #27 üzenetére
Lehet, hogy egy másik ilyen nevűvel kevertem, vagy ez volt régen önálló, de amikor láttam, akkor még a nulla kategória volt.
A felhő továbbra is az, ami a világon elosztott, szóval hiába csap le a villám itt, attól ott még minden megy. Na meg a felhőnél alap a természeti katasztrófák elleni védelem. A lényeg, hogy ne a felhőnek nevezett sz@rból induljon ki, aki ilyen témában érdeklődik, hanem a komoly dolgokból.A rack pl arra nem jó, hogy ha túlfeszültség van, akkor egyszerre sül meg a gépeddel együtt, ha nem veszed észre, hogy lehalt az egyik disk, aztán a másik is, akkor buktad mindened, stb, ezek egy korrekt tárhely szolgáltatónál minden meg van oldva, egy felhőnél meg az alapnál alapabb.
(#28) Rubinhood:
Soha ne mondd, hogy sohaHa nagyon meg akarnak figyelni, ahhoz nem kell sem felhő, sem hotmail. Ettől függetlenül a felháborodás jogos.
Ez a fórum is szépen elment más irányba, mint amiről a cikk szólt. Sőt, a cikkhez kapcsolódó kérdésemre választ sem kaptam
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- MacBook Pro M2 Pro 16 // 16/512 96%-os akkumulátor
- Dell Latitude 5580 üzleti notebook i5/16GB/256GB 1 év garancia
- EarFun Air Pro 3 White
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Keresünk dokkolókat
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest