- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
SentryGun
aktív tag
Nekem a családban több, mint fél tucat gépen (notebookok, szerverek, desktopok) kell megoldanom a vírusirtást, mindezt külföldről. Eddig az Avast volt fent, de a frissítés sajnos időnként plusz problémákat csinált nekem, ráadásul minden gépen más időpontban járt le. Plusz rajtam kívül senki sem ért a gépekhez a családból.
Aztán a win7-tel egyszer egy frissítéssel felkúszott a wse, és azóta az ilyen irányú problémáim végre megszűntek. Nem nyavalyog, teszi a dolgát, és alapvetően tiszta az összes gép. Mondjuk az fontosabb a családtagok gépekhez való nem hozzáértésénél, hogy sikerült őket megtanítani okosan használni a netet. Azóta csak apróbb, gyorsan elhárítható fennakadásokkal, de alapvetően hibátlanul fut az összes gép, majd 1,5 éve. Ráadásul automatikusan frissít winupdate-tel, tehát erre sincs gondom.
A sajátomon egy fél évig nem is volt irtó, és abszolút semmi baja nincs a mai napig, pedig ezen is 1,5 éves lesz a rendszer. Úgyhogy inkább okosan kell használni a világhálót, viszont bárminemű program van is fent, az legalább ad egy kis megnyugtatást.
De ez a gépekkel is úgy van mint a kocsikkal: amit nagyon el akarnak vinni (~fel akarnak törni), azt el is viszik (~fel is törik)...Ám attól legalább nem tartok, hogy célpont lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged