Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lexandro
tag
Nekem dragak az adataim es a gepem mukodokepessege, ezert van mentesem es megvettem inkabb a Nod32-t. Nekem elfogadhatatlan az az erv, hogy "legjobb az ingyenesek kozott"
Vagy vedem a gepet, ahogy birom vagy hagyom a fenebe, mert tutira a legrosszabbkor esik be valami fertozet. A Microsoft eme termeke sajnos nem uti meg a mercet, ami egy biztonsagos gep letrehozasahoz kell. Nem igazan az o szakteruletuk a naprakeszen tartott biztonsagi termek fejlesztes, mert nem szoktak hozza. Eltero managementet es filozofiat igenyel, amit a virusolo cegek mar jol ismernek. Naponta 3-4x is frissul a Nod-om ha kell.
Szoval az MSE-t magasztalni velemenyem szerint a biztonsagra vagyo felhasznalok felrevezetese. Inkabb csak amolyan "futottak meg" kategoria
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 16GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest