- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Próbáltam ezekkel a beállításokkal is, de sajnos nem megy. Csináltam free dos, dos, illetve win8-as bootot is pendrive-ról (Rufus), de egyik sem ment. Hiába állítom át a boot priority-t, mindig visszaáll. Utolsó 5letem, hogy megint kiszedem az ssd-t, egy másik gépen mentem róla az adatokat, majd formázom. Csak nem tudom hol találok m-sata csatolót...
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
Most próbálkoztam egy bootolható dos-os pendrive-al, hátha így le tudom formázni az ssd-t, de nem bootolt be róla. Secure boot ki van kapcsolva, biosban boot device priority átállítva, de csak nem akar arról bootolni (mellesleg mindig visszállítja az ssd-re). Most csinálok egy win8-as boot pendrivot, hátha azzal sikerül.
Egyébként köszi a segítséget!Élni és élni hagyni
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Balázs1986 #276 üzenetére
De régebben, mikor be volt kapcsolva a fastboot is simán be tudtam lépni a biosba F2-vel. Tehát nem ez volt a baj. Ha jól emlékszem azután kezdődtek a komolyabb problémák miután letiltottam a security boot-ot. Ezzel a frissítés előtti patch-el kapcsolatban igazad lehet, csak az a baj, hogy ilyet nem találok a Samu oldalán sem, illetve így is engedte frissíteni a gépet. Mindenesetre köszönöm a segítséged!
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Fryskitt #266 üzenetére
Ez tényleg elég nagy gáz. Most beszéltem az ügyfalszolgálattal, ott is tanácstalanok, megpróbálnak a Samunál utánajárni, és visszahívnak. Ja, és azt mondták, hogy nem elképzelhetetlen a hardver károsodása sem. Ha ez igaz, nem tudom ki fogja javítani!? Egy szoftverfrissítés ami hardverkárosodást okoz? WTF!
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz #09819904 #255 üzenetére
Egy ACPI bios error üzenetet kaptam, és jött a boot-loop. Utána megpróbáltam pár dolgot átállítani a bios-ban(securite boot kikapcs, fast bios mode kikapcs) és vmelyik után már oda sem tudtam belépni. Egy angol nyelvű fórumon találtam egy hasonló problémát, ugyanilyen géppel, és ott írta valaki, hogy ki kell szedni az ssd-t, ami be is jött, mert így legalább be tudtam lépni a bios-ba. Utána beraktam a win8 lemezemet, nyomtam rá egy helyreállítást,ami végig futott 100%-ig, azóta megint boot-loop, és már újratelepítés opcióm sincs, így ez most patt helyzet. 9 után megpróbálom hívni az ügyfélszolgálatot, mert elvileg most vannak hétvégén is pont a 8.1 miatt.
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
Nekem szépen kinyírta a notimat ez a frissítés. Az asztali gépre simán felment, de itt most lett egy faxa kis bootloop-om. Már ott tartok, hogy ki kellet szednem az ssd-t a gépből, hogy a bios-ba be tudjak lépni.. Telepítőlemezről sem tudom újraéleszteni, így holnap hívhatom az ügyfélszolgálatot.. Szuper boldogság!
Élni és élni hagyni
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest