- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csigger
őstag
Apropó Win8, mostanság milyen olyan notebookok vannak, amiknek a videóban látható touchscreenjük is van?
-
Csigger
őstag
Hát én az előző verziót nem teszteltem, most a videó alapján felmentem a Microsoft honlapjára, leszedtem az isot, kiírtam dvdre, 20 perc alatt felment, első induláskor valószínűleg minden drivert feltett, mert nekem ezzel nem kellett szarakodnom, elindítottam és ment minden. Még a Genius Ego 7 gombos egerem driverját is leszedte, mert az össze funkciógomb működik rajta! Király!
Metro UI nekem nagyon tetszik, meg az egész rendszer, gyors, stabil!Végre egy Windows amiről tud áradozni az ember és élvezet használni! Köszönjük Microsoft!
Új hozzászólás Aktív témák
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest