Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
veterán
válasz
Chriss745 #37 üzenetére
Teljes mértékben egyet tudok veled érteni!
A telepítése gyors és kevés gondal jár....DE a többi egyszerűen őrjítő!!!
Mi a faxért kellett a régi megoldást vegyíteni a METRO-val????? A kettőnek semmi köze egymáshoz csak a vércukrom lesz 1200 azonnal.
Leírtam már korábban is: a régi desktop dolgokat bele kell normálisan integrálni a METRO-ba vagy PC-n W8-nál el kell felejteni az új felületet mert így semmi értelme.
1. Minden kurvára el van dugva és nehéz megtalálni, ha netán megtalálja az ember nem tudja csak úgy könnyedén beállítani....
2. A METRO-ból futtatva a webböngészőt egyszerűen elhányom magamat. Semmi nem értelemszerű és közérthető. Komolyan kérdem: csak az APPLE tud olyan cuccot gyártani amit egy 6 éves gyerek intuitív módon tud kezelni???
3. A W7 driverek közül nekem spec a wifi (pont a wifi ami a legfontosabb!!!) nem működött.
Mivel van egy rakat másik USB wifi vevőm ezért bedugtam egy régebbit ami működött, DE azt meg azért cseréltem le mert W7 alatt meg az nem ment!!!!!Megáll az ész!!!!! No comment!
Köszönjük MS de ezt inkább ne!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Formula-1
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Formula-1 humoros
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Assetto Corsa Rally
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Logitech G27 szett eladó! Posta az árban!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest