- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Dell notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
satee76
aktív tag
"A Microsoft nagyon súlyos és hibás döntéseket hoz, ez meglátszik a gazdasági mutatóikon is. Szerintem a DirectX erőltetése az egyik ilyen rossz lépés."
szegények...tönkre is mennek mindjárt...az a sok semmirekellő és tudatlan szakember ott...ehhhh
és te csak ilyen szerényen üldögélsz és még nem szóltál nekik? És azt esetleg megmondod, te mint gamedev eddig mit is tettél ami nyomot hagy majd ebben el"windózosodott" világban?
-
Benőke
őstag
Kvázi saját iparági szabványt akarnak a világra erőltetni, ráadásul úgy hogy benne voltak az OpenGL -es támogatók sorában majd miután megkapták amit akartak leléptek belőlle. Ha pénz van a portolásban akkor sokszor megcsinálják, de sokszor meg kifejezetten nem .Nem tudom mennyire lesz az erőforrás pazarló egy átírás után... Pláne ha mondjuk eleve az volt. Persze sokan behódoltak a DX nek. Tulképp nem zavar mert játék alatt úgy is mindegy, meg hát PC -s vonalon egyre kevesebbet játszok. Egész pontosan évek óta nem ültem le PC elé játszani. XBox -al pedig nem vagyunk jó barátok, nem szeretem ha a cég bárminemű eszköze is képviselteti magát otthon. Már az is bőven elég ha a párom miatt van windows a gépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Dell notebook topic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jövedelem
- Hardcore café
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- GAMER PC! i7 12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE - OLED 240HZ
- Belépő GAMER PC! i5-12400F / RX 6600 XT / 16GB 3200MHz / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- GAMER PC! i7-12700K / RTX 4070 Super / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold! BeszámítOK
- STRIX White PC! RTX 3080 / Ryzen 7600 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest