Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
chey
csendes tag
Valóban nem néztem a képaláírásnál a linket.
Értem. Ebben az esetben bocsánatot kérek az első hozzászólásomban és a másik hozzászólásomban írtakért, találgatást tényként írtam le...
Üdvözlettel: chey
-
chey
csendes tag
Helló!
"Consider the emergence the Old School is Best School contest and also the Challenger Division VII contests on OC-ESPORTS, two OC contests that have proven to be popular with many overclockers who enjoy dusting off old hardware and reliving thrills of the past, often using tools and skills honed in the present. The result is that the guys at CPUID have now released a new version of CPU-Z that is now once again compatible with the Windows 98 operating system, a handy tool when making any submissions on ancient hardware."
Bár expliciten valóban nem írják a cikkben, hogy emiatt adták ki, de egy-egy ilyen különkiadásnak mindig van katalizátora, és biztos vagyok benne, hogy az Old School Is Best School ráadáskörét már legalább fél éve megtervezték
Üdvözlettel: chey
-
Vladi
nagyúr
Nyugodtság van, mert az ilyen esetekre találták ki a freedost pl. Meg pár éve még gyártottak 775-ös cpu alá alaplapot, isa slottal.
Szóval pár évig még a spéci hardvereket lesz ami hajtsa ha már csak bacsinál van működő 286.
hát vag ya pofa elad párat 1-2 millió forintért.
mod: bocs, nem 1150-hez is van.
-
Mr Bond 007
őstag
-
Alchemist
addikt
A talpraesett alkalmazott akár Win 10 alatt is megoldhatónak látja a műszer működését és jelzi a főnöknek, hogy az általa összegrundolt csapat némi reverse engineering után az eredetinél jobb szoftvert tenne le az asztalra... és ehhez a főnöknek mindössze 100-150 millát kéne betolnia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Vagy ennyire kedvelik a CPUID munkatársai a hírhedt rendszert, vagy egyedi a humoruk.
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Realme GT 5G - versenyképes
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Suzuki topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest