- Mini-ITX
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
#95590400 #261 üzenetére
Te szerintem tényleg nem érted.
Én nem élezem a kaszát, nem is vagyok siratókórus, sőt igazából túl nagy Linux fan sem vagyok, most is Win7 user vagyok elsősorban, de azért van egy Ubi rendszerem is.
Egy szóval sem mondtam semmi rosszat az MS-re, sem az OEM-ekre, sem semmi másra. Ha olvasnál is, akkor írtam, hogy piaci szempontból, meg a biztonsági oldaláról még egyértelmű is a dolog. És megértem. Nem érdekel az SB sem, mert vagy lesz rá gyári (akár win, akár linux) megoldás, vagy lesz rá hackelt megoldás.
Én egyértelműen csak itt a fórumon megtalálható egyoldalúan gondolkodó birkanyájról írtam amit írtam, hogy leszarjátok a másik fejét! De ez nem csak erre a topicra érvényes.
ÉN nem mondtam semmi rosszat a win userekre sem, mert én is az vagyok, a linux userek viszont kapják a savat rendesen, mert esetleg szeretnék a saját rendszerüket a jövőben megjelenő hardvereken is használni.
Ebben megint csak nem látom mi az elítélendő. Szerezzen az MS piacot, szerintem a legtöbb embert (például engem sem) ez pont nem érdekli, de ezt ne a személyi döntési szabadság korlátozásával tegye, hanem például minőségi szolgáltatásokkal, meg olyan megoldásokkal amiket egy másik rendszer sem tud felmutatni.
Na ez így lenne tisztességes, és akkor szerintem nem is lett volna belőle hír.
Egy win felhasználó....
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged