Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- SSD kibeszélő
- UHD filmek lejátszása
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi haladó szinten
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
lehet, hogy mazochista vagyok, de mondjuk én elő tudom venni a Xoom-ot egy buszon, vagy vonaton vagy repülőn kényelmesen, tudok rajta játszani, filmet nézni, zenét hallgatni, könyvet olvasni, netezni, fórumozni, jegyzetelni, levelezni, és még sok mást is. ráadásul ez nem fogja az út harmadánál azt mondani, hogy akkor viszontlátásra, elfogyott az áram. ez tényleg annyira önsanyargatás, hogy amióta megvan a tabletem, a fogason lóg csak az ostor és bőrszerkó
amúgy vannak (úgy általában) tabletekre komolyabb cuccok is: citrix, office, teamviewer, photoshop, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Farmerama.hu (online birtokfejlesztés) OFF topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Mint az ÚJ - Lenovo Legion 5 (Ryzen pro 6600H 16Gb 512Gb SSD) 2 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA!!!
- Újszerű erőmű Lenovo P1 G3 (Core I7 6mag/12 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL T40 EMC Szerver
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged