Hirdetés
- Apple notebookok
- Házimozi haladó szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel1981
veterán
Okok!
TROLL ON:
Mindazonáltal nem lennék meglepve, ha desktop vonalon megbukna!!De persze meglátjuk, lehet, én vagyok maradi vénember
#82 ddekany: ha rám céloztál, akkor igazad van, 2 nap alatt valóban nem lehet a stabilitásról messzemenő következtetéseket levonni. Több ismerősöm is van azonban, akik már hónapok óta használják, és egyöntetűen állítják, hogy az - az ő tapasztalataikat osztottam most meg.
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
"A Fikázók pedig elöször próbálják ki legalább 24 órában, de olyan ne kommentálja hogy szar, aki csak képen látta."
Tudom, hogy akinek nem inge, ne vegye magára, de én 2 teljes napon át próbálgattam.
Elismerem, maga a Win 8 program szinten nagyon jó (gyors, stabil, stb.), de ez a felület asztali vonalon szerintem nagyon kényelmetlen, nekem nem sikerült megszoknom - mondjuk addig nem jutottam, hogy a Classic Shell-t is kipróbáljam, de ha valaha fogok hosszabb időn át Win8-at használni, azt elsők között rakom fel rá. -
Angel1981
veterán
Teljesen egyetértek a cikkírók utolsó oldalon kifejtett véleményével (meg persze a többivel is)!
Tableten (Surface) lehet sikeres a Win8, de a klasszikus desktop és notebook vonalon szerintem max. döcögni fognak az értékesítések - bár az óriási bukást sem tartom kizártnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest