- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Set-Comment™ #230 üzenetére
Te egy certificate vagy ?
@Glenda : Meg khm. A XP-ben is ott volt még a Progman. Volt idő átállni a 3.1-ről a '95 kinézetű izékre.
A Win8 is visszanyomható a '50-like felületre. Ezzel nincs gond, van, akinek bejött az effektmentesség.Én meg jobban szeretek Start menüt használni, de néha felbukkan azért a Start screen, véletlenül, aztán mire azt betölti, az idő. Ha meg valami app elindul, azt is ki kell lőni...
Nekem azért van pár dolog nyitva. IE-ben futó cuccok (csak abban megy), Outlook, Lync + fusihoz króm. Néha Gimp, Excelek, Wödör melléjük, meg 1-2 céges belső progi igény szerint...@BiP : Nekem nem a külső progikkal van a bajom, hanem a hozzáállással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest