Új hozzászólás Aktív témák

• ceia

őstag

tomtyi: Persze hogy nem KELL kikapcsolni, de én, kikapcsolnám. Ha lehetséges. A Linux arról híres, hogy konfigurálható, remélem, hogy ez is megoldható. Egyszerűen nem szeretem, ha olyasmi van a desktopon (az ikonja), vagy olyan funkciót futtat az OS, amire semmi szükségem. Még akkor sem, ha nagyon kicsi erőforrást használ - mert valamekkorát kell használnia, ha működik. ;) Nézd el nekem! C64 basic, Amiga Workbench, majd DOS.. a takarékosság akkoriban kitörölhetetlenül bevésődött, mindegy mekkora gépem lesz. (de mindig kicsi van..)
    janos1988: Az nem véleménnyilvánítás, ha kijelentem, hogy nekem nincs szükségem több asztalra, hanem egy álláspont. A vélemény pl. az lett volna, hogy a több asztal rossz. Ahhoz meg nem kell kipróbálni a több asztal használatát, hogy tudjam, kell-e nekem ilyesmi, vagy nem. El is tudom képzelni. :)
    Viszont a Deluxe Paint-ben tetszett a két kép egyidejű használata, amiket a j billentyűvel lehetett váltogatni! Ezt szívesen látnám a MS Paintben is. Jobb híján két Paintet szoktam megnyitni.

Új hozzászólás Aktív témák