Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Mini-ITX
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
az itcafe mar megint le van maradva egy korrel (az elmult egy hetben ez mar a sokadik).
mar a windows 10 megjelenese elott megmondtak, hogy az insider program folytatodni fog a megjelenest kovetoen is. persze ertem, enelkul a cim nelkul nem kattintananak valami sokan. a komolyabb bugok meg mindig is fel voltak sorolva az uj build-et bejelento blogposztban.
"ám ezek egyike sem sikerült hibamentesre, aminek egyik oka lehet – legalábbis a magyar portál megalapozottnak tűnő véleménye szerint –, hogy az Insider program jegelése miatt kimaradtak azok a szakmai szűrők, "
ez igy konkretan egy vicc. insider vagyok, az osszes frissites felment bug nelkul. akkor most mi van, en nem tartozom bele a "szakmai szuro"-be? vagy eddig az insider program elott nem ellenorizte senki a frissiteseket? igen, tisztaban vagyok vele, hogy tortent egy kis valtozas a belso tesztelest illetoen, de ne csinaljunk mar ugy, mintha az insider programon kivul nem lenne semmi fele ellenorzes.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest