- Raspberry Pi
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- E-book olvasók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
azert ez nem ugy mukodik hogy "jan. 1-tol dec.31-ig a linux eve van, elotte dec.31-en meg a windowse"
szerintem 2-3 eve egyertelmuen kijelentheto, hogy a "linux eve". nyilvan nem a ms lealazasara gondolok, hanem desktopkent teljesen jol hasznalhato, korrekt rendszerre
pl. az altalam nem tulzottan kedvelt Ubuntu nagyon sokat tett ezert, tobbekkel szerettettem meg a Linuxot rajta keresztulpl. kollegam telefonjat USB-n keresztul az istennek sem volt hajlando kezelni az XP, tok szuz Ubuntuval kapasbol ment...
de volt meg tobb ilyen esetem is (windows alatt a sajat driverevel sem mukodo scanner, felvetelre hasznalhatatlan tunerkartya windows alatt remekul muXik a mai napig)
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kedvezőek a körülmények a Microsoft-monopólium meggyengítésére – állítja a linuxosokkal szövetkező informatikai nagyvállalat.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest