- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem a Microsoft árazta be az Xbox kézikonzolokat
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a tapasztalat amúgy, hogy a mai gépeken (kivéve, ha nagyon új hw-ek vannak benne, ryzen, VGA, etc...)akkor a mai modern asztali disztrók gond nélkül elfutnak. Azért néha minimális vagy nem is minimális finomhangolásokra szükség lehet. A modern asztali felületek meg elég sok beállítási opciót kínálnak, a Gnome is, a KDE meg főleg. Nekem az összes gépemen a Cinnamon jött be legjobban, itt ismerem ugyan a beállításokat, de a legutóbbi két gépet is úgy adtam oda a felhasználóknak, hogy szinte semmit nem hangoltam rajtuk, de minden működik azóta is. Ilyen kérdést kaptam, hogy a suspend jelszavazást hogyan kell beállítani....de olyanok használják a gépet, akik addig Wint használtak, így a Cinnamon ebben is jó, mert eléggé hasonló a kezelőfelülete.
Egyébként a Dell gépek Ubuntuja nem éppen szerencsés, mert kicsit megdellezték, de valóban fut rajta minden desktop disztró.
Azért mint láthatjuk a kollégának is sikerült a lehetetlen! [link]
Airedhyal
Gratula hozzá, ez nem lehetett eccerű, ahogy nézem mikre képes az a gépezet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mass Effect
- Ford topik
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Apple Watch
- Autós topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- i7 5930k, MSI X99, EVGA RTX 2080 Super Hybrid (Ritka), ssd + HDD, BeQuite Torony
- Insta360 X4 360 fokos akciókamera
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- Apple Watch Ultra eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő