- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- RAM topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dingdongkng
tag
válasz
dingdongkng #313 üzenetére
Bocsánat még magamhoz írnék pár sor ostobaságot:
Az atom/2GB ram szerintem is a használhatatlanság határának rossz oldalán van. Én inkább azok ellen szólottam fel, akik szerint i3 alatt nincs élet, és teljesen összemossák a celeront és a pentiumot az atommal. Az atom tényleg siralomház, a celeron határeset, a pentium tök használható a 3xxx-es szériától kezdve laptopokban. Volt mindhárom, tudom. SSD ígyis úgyis kell.
A másik meg azon emberek elképesztő rövidlátása akik használt hardvert ajánlanak új helyett. Én is használtat veszek, de megértem, hogy nem értékazonos egy újjal egy használt termék. Ha az lenne annyiba kerülne mint az új. Ugye ez a kiszámoló blog remek demagógiája volt, az okos és buta úr autót vesz, amiben az a nagyon is valós kockázati költség nincsen csak megemlítve miszerint okos úr addig okos úr, amíg bele nem nyúl egy reménytelen szarba a legnagyobb körültekintés mellett is, mert éppen nem működött a röntgenszeme.
Csak ennyit szerettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest