Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Multifunkciós segédkijelzőt villantott a Lian Li
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
"AMD fanboy vagyok, de a Linux és az AMD nem igazán jó pajtások."
Eléggé finoman fogalmaztál.
Öreg AMD laposom van, egy MSI PR210X (AMD Athlon64 dualcore 2GB RAM). 2009-ben vettem Vista volt az utolsó MS oprendszer amivel kompatibilis volt, bár Win7/8.1 még eldöcögött rajt. SSD-evl is szívfájdítóan tetű volt, és melegített, mint a búboskemence. Annó buisness-nek hirdették, a fene tudja, lehet van benne valami.
Most XFCE-s Manjaro van rajt (szemezek LXDE-vel) és használati értékben ég és föld az MS-hez képest.
Próbáltam rajt Ubi-t, Mint-et és a grafikus alrendszeren hasalt el mind. Egyszerűen túl régi a chipset.Gondolkodok a cserén már lassan 1,5 éve
Nézegettem az olcsóbb konzumer gépeket is és a használt buisness-eket is.
Szól érv minegyik ellen is és mellett is. Valószínűleg valami használt buisness lesz (sokáig a HP 12"-okkal szemeztem, de a Dell E72xx elgondolkodtatott...) Ritkán használom, de akkor kell és nem árt ha van némi teljesítmény is. Operációs rendszernek viszont Linux. (mondom ezt úgy, hogy alapvetően Win-es vagyok)
A cikk érdekes volt, a hsz-ok közötti hisztiket viszont kicsit furcsállom, de ez legyen az én bajom.
(#193) hcl:
Egy mág annál is gyengébb Atom330 CPU-s gépet használok "NAS"-nak, OMV-vel. Vígan teszi a dolgát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Philips LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest