- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S 8.4 - színt visz az életedbe
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snowy_owl
őstag
válasz
erer1000 #115 üzenetére
Nem mondom hogy rossz valami, de nagyon korlátozottan bővíthető, és igazából gyenge anyagokból készül. Volt ilyen gépen mint említettem, volt ettől eggyel komolyabb lenovo 14" pentium n3600al. Ez utóbbiban 8gb ram és ssd. Mit mondjak? Elmegyegetett, de érezni lehetett hogy limites a prociban. És eközben ssd nélkül 110-ért adták ezt a csodát is, ami sehol nem ér annyit. Nemrég épp egy ismerősöm akart olcsó 60-70 pénzért ilyen vagy ehhez hasonló csodát venni akármelyik brandtől. Mondtam neki, hogy ne tedd, kibaszol magaddal. 32-64gb max. sdvel bővíthető csoda semmire nem elég. Így elöször vett valami használt üzleti lenovot, aztán vett mégegyet mert annyira tetszett neki. Most a kiszerelést nem tudom már mi volt de ezektől a csodáktól sokkal jobb volt.
jut eszembe, van ebben a gépben görgetősáv, mert az én 100sem azt sem tudta, ami így 2018 környékén nem elfogadható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Háztartási gépek
- Autós kamerák
- E-roller topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest