- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pentiumboi #121 üzenetére
Jah és azért ajánlottam a kollégának, mert hasonló gépünk van, és a tapasztalatom ez volt vele
Félreértettél! Nagyon jó, hogy ajánlottad, a Manjaro, Antergos, Chakra super Arch alapú rendszerek. Amit írtam, csak amiatt írtam, hogy ne legyen félreértés, mert a gyorsaság sok mindentől függ!
Amit én tapasztalok, az az, hogy erősen gépfüggő, melyik disztró melyik gépen mennyire gyors és mennyire jól fut minden. Nálam eddig jobban érzik magukat a Debian/Ubuntu alapú disztrók a rolling rendszerű Arch klónoknál....
Szóval nehogy támadásnak vagy ellenvéleménynek vedd ám, amit írtam! Az is Linux, amit javasoltál, meg amit én használok, az is! Mindegyik super!
Igaz Antergost még akkor próbáltam, amikor az Inchi beta verzió volt és így el is vette a kedvem tőle, de sokan esküsznek rá, hogy jobb az Antergos, mint a Manjaro és fordítva. Ez a szép a Linuxban, hogy 1000féle változatból mindenki megtalálja a neki legsuperebbet! (látod még 1gigás Puppy is működik a camionban kollégánál!)
- bocs Somatom
Új hozzászólás Aktív témák
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Könyvajánló
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Linux kezdőknek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Nagyon szép állapotban!! Dell Latitude 5400 i5-8365U 16GB RAM 256GB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 8GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S25 / 25 Ultra 5G 256GB - 512GB / - Bontatlan - 3 év gari
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB SM-G975F/DS - fekete
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest