- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pentiumboi #121 üzenetére
Jah és azért ajánlottam a kollégának, mert hasonló gépünk van, és a tapasztalatom ez volt vele
Félreértettél! Nagyon jó, hogy ajánlottad, a Manjaro, Antergos, Chakra super Arch alapú rendszerek. Amit írtam, csak amiatt írtam, hogy ne legyen félreértés, mert a gyorsaság sok mindentől függ!
Amit én tapasztalok, az az, hogy erősen gépfüggő, melyik disztró melyik gépen mennyire gyors és mennyire jól fut minden. Nálam eddig jobban érzik magukat a Debian/Ubuntu alapú disztrók a rolling rendszerű Arch klónoknál....
Szóval nehogy támadásnak vagy ellenvéleménynek vedd ám, amit írtam! Az is Linux, amit javasoltál, meg amit én használok, az is! Mindegyik super!
Igaz Antergost még akkor próbáltam, amikor az Inchi beta verzió volt és így el is vette a kedvem tőle, de sokan esküsznek rá, hogy jobb az Antergos, mint a Manjaro és fordítva. Ez a szép a Linuxban, hogy 1000féle változatból mindenki megtalálja a neki legsuperebbet! (látod még 1gigás Puppy is működik a camionban kollégánál!)
- bocs Somatom
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest