- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norman M249
tag
Nekem RX560 2gb mellett van fent a non-whql, a kártya az előző Adri kiadásokkal eszementül beragadt az órajel a maxra, ha esetleg valaki küzd ilyen jellegű problémával, akkor azt tudom mondani, hogy ettől a verziótól fogva rendben működik az órajelek paraméterezése az alkalmazások és bármely terhelésforma esetén.
-
Tidus
addikt
válasz Petykemano #2 üzenetére
Én is.
Gyenge pillanatomban 1080Ti helyett RX Vega64 8G HBM2 Liquid Cooling kártyát rendeltem.
Nagyobb volt a piros doboz.
Gond? -
nagyúr
Nekem semmi ilyen bajom nincs. Mortal kombat X, Dirt Rally, Batmam Arkham Knight, Arkham City, Pubg, Cod MW3. Egyelőre ezek mennek hiba mélkül, full grafikán.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Nekem most jött meg az rx 560-an...
Használjak nvidiát és minden játékhoz rakjak fel külön drivert mert olyan s..rok a driverei... ?!
Igen, használtam nvidiát, soha többé..."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
fornettisuti
veterán
A R9 280x Matrix Platinum-om innen is üdvözöl.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
NandoXXL
senior tag
Akkor ez is egy hibas driver, whql plecsnivel. Szuper, ha nem lenne a Forzaval gond a masik oldalon is, menne a levesbe a kis 560. Komolyan nem ertem alpha driver stabil, kov driverek fagynak, kidobnak asztalra, elozoek is, ami stabil regebbi driver azzal meg az uj jatekok akadnak. Marad az alpha driver. Rohej, tenyleg a banyaba mentek a fiuk.
V.R.S.N.S.M.V.-- S.M.Q.L.I.V.B
-
tatu9
tag
OMG! RX560 van nekem.
“TRUST. PRAY. OBEY”
-
hajbel
addikt
Nem, mindenki eladta bányába, akinek pedig mégis maradt, az elásta.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
Raysen623
addikt
Igen hasznalunk es remekul megvagyunk vele.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Őstagként ilyen hozzászólásokat produkálni...
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
csakdzsó
tag
Kedves AMD,a HD4000-es széria mikor kap Windows10-es drivert hm???Mert a tudományotok megállt a Win 8.1-nél..........
[ Szerkesztve ]
köztudottan ugyebár a nácik árja atlantisziak, tehát valójában magyarok is nyilván és persze gyíkok is... Mé? Nem tuttad? :D
-
Headers
tag
-
Petykemano
veterán
Ez kit érdekel? Elnézést, használ még valaki Radeon kártyát?
Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..
-
Cyberboy42
senior tag
tudom hogy egy idelye nem volt érdemben semmi videokártya hír... de ez nem is hír no offenze
...A teknős ezután pszichoanalitikusként kezeli az identitászavaros krokodilt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP OEM NVIDIA GeForce RTX 3080
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest