Hirdetés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A világ legrosszabbul őrzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
szucsinka #2984 üzenetére
Azt tudom, de attól még elvileg olvasni tudhatná, ha átalakító kábellel kötöm össze 3.0-2.0 kábellel.
Írni nyilván nem akarok rá, de nem tudom, hogy általában az USB 2.0 átalakítóval alkalmas-e legalább az olvasásra, vagy sem. Van a laptopomon 3.0 és a másoláshoz ideális lenne a sebessége miatt, de az olvasáshoz nem kell akkora sebesség, azért gondoltam, hogy hátha így is működne. A 3.0-ás visszafelé simán működik, de nem vagyok biztos abban, hogy ez fordítva is igaz, mégha csak olvasni kellene neki, akkor sem.
Nem beszélve arról, hogy egyre kevesebb 2.0-ás USB-s vinyót találni 2.5"-os 1TB-os méretben.
Ezért gondoltam megkérdezem, hátha valaki kipróbálta már. Nem akarnék egy 1TB-os vinyót "kidobni", mert nem látja a WD.
Vagy most nagyon hülyét kérdeztem?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Vajon a Sigma Designs chipes eszköz tudása hogy viszonyul a Realtek chipes trónkövetelőéhez?
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest