- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
daytonka1
tag
Melyik most a legújabb megbízható B-rad verzió? Mert a régebbivel ha lehúzom a winyót és visszadugom nem látja csak akkor ha áramtalanítom a wd-t.
-
daytonka1
tag
válasz blackvinyl #2695 üzenetére
Ugyan azt a ver.fir.tedd be a penre amit telepíteni akartál NEM másik verziót! Mert azt szeretné tovább telepíteni ha elkezdi és 0% áll , húzd ki a pent és dugd vissza mert akkor folytatja.
-
Johnny Cage
addikt
tud valaki olyan moddolt/hackelt WD TV Live streaming firmware-ről, ami felrakható az előző WD TV Live-re?
-
zsolt501
nagyúr
válasz blackvinyl #2693 üzenetére
Lehet e tudni, hogy a meghalás előtt milyen szoftver volt rajta, mert az az érzésem, hogy ez le zárta magát és ez nem javítható, mint annak idején, amikor sorra vitték vissza egy hibás gyári szoftver miatt.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
kingabo
őstag
válasz blackvinyl #2691 üzenetére
Esetleg próbálj másik pendrive-ot, formázd meg megint a pent, másik gyári fw.
-
blackvinyl
tag
Oks, nem adom fel Köszi!
Olvasd el (végig) mielőtt privátot írnál. Köszi! http://bit.ly/1e0TBbE
-
Bucy
aktív tag
válasz blackvinyl #2683 üzenetére
Sérült rajta a firm, ver fájl nem kell neki, csak az valamelyik gyári bin és fff.
Lehet sokat kell várni, esetleg próbálhatod kihúzni, átdugni, formázni a pent, másikkal próbálkozni.
Fel kell mennie. -
doc
nagyúr
válasz blackvinyl #2687 üzenetére
ugy is probaltad, hogy akkor dugod at, mikor a hibauzenet megjelenik?
a filerendszer FAT32 a firmware-es pendrive-on, meg veletlenul sem NTFS, ugye?
illetve rajta van a fokonyvtarban mindegyik file, nem valami alkonyvtarban? -
doc
nagyúr
probald a pendrive-ot a masik USB dugaszba tenni
-
blackvinyl
tag
Megvoltak, találtam rá fórumot, viszont megoldást nem Gari persze lejárt.
-
xcds
őstag
Én még megpróbálnám a konnektorból kihúzni és visszadugni, hátha akkor elindul. Vagy van az oldalán egy reset gomb, azzal is próbálkozhatsz.
Még ilyen képet nem láttam, de a fórumban sem olvastam hasonlóról.[ Szerkesztve ]
-
xcds
őstag
válasz blackvinyl #2680 üzenetére
A version-t írd át pl 1.07.15-re.
-
doc
nagyúr
azt mondja meg nekem valaki pliz, hogy hogyan tudok a WD Live-val (B-rad FW) DLNA forrasbol lejatszani?
probaltam a media servers-nel, de ott csak az UMSP van, sehol nem talalok DLNA-t -
blackvinyl
tag
VERSION='1.06.15_V'
LOCATION='wdtvlive.bin'
PKG_LOCATION='wdtvlive.pkg'
ROOTFS2=''ez van benne
van még egy fff file és a bin,mit tegyek?
-
xcds
őstag
válasz blackvinyl #2678 üzenetére
A verziószám a lényeg, ami a .ver fájlban van. Azt szokták átírni nagyobbra, ha nem érzékeli a firmet. Amúgy mindegy, melyik firmmel próbálod.
-
xcds
őstag
válasz blackvinyl #2676 üzenetére
A verziószámmal lehetne még bűvészkedni esetleg.
-
blackvinyl
tag
Sziasztok,
Adott egy hibásan firmware-elt WDBAAP0000NBK-00 Live, bekapcsolásnál azt írja (vagy 5 nyelven), hogy helyezzek be egy usb-t rajta a firmware-rel, hogy újra tudja programozni magát. Így is tettem, nem csinál semmit, a pendrive villog (szóval felismeri), de nem csinál semmit, távirányítóra nem reagál. Tudtok rá megoldást?
Köszi,
LaciOlvasd el (végig) mielőtt privátot írnál. Köszi! http://bit.ly/1e0TBbE
-
Zippair
aktív tag
Visszaraktama legújabb fw-t. Azóta egyszer sem fagyott le, és sokkal hűvösebb is a kütyü . Valaki szetkapta hogy jobban husoljon, annak mi lett az eredménye? Nem fagy mar le, csak a meleg miatt volt?
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSsssssssumaher...
-
Celtis
veterán
Mennyi idő alatt bootol a cucc? Táprákapcsolástól a használhatóságig. kb.
-
Celtis
veterán
Igen, közben kiderítettem én is, hogy az új live a live streaming, de a wikipedia szerint ez a gen3. link Mindegy.
Egy kérdés még felmerült. Nézegettem egy tesztet, ahol screenshootokat mutat a beállításokról. A TV kimenet beállítható 1080i vagy p 24/50/60hz-re. Viszont nem látok automatikus módot.
Ezt mindig állítgatni kell a filmnek megfelelően? Sejtem, hogy akkor is van kép, ha nem állítgatom, de nekem fontos lenne a sima, remegésmentes lejátszás. -
Bucy
aktív tag
Kevered a dolgokat kicsit, menjünk sorban.
Volt a WD TV HD gen1, ez magas bitrátáknál meghalt, én is ezzel kezdtem, ez valóban kevés volt.
Utána jöt a gen 2 és azonos procival, de hálózattal a live. Erről szól a topik.
Utána kiadtak egy plus verziót, ami netes mediában tudott többet, valamint egy más belső felépítésű HUB-ot ami belső vinyót tudott fogadni.
Végül most nem régen kiadták az új Sigma procis Live 2-őt, alias WD TV Live Streaming Media Playert.
Itt tartunk most, adatok. -
Celtis
veterán
válasz Jamboo529 #2666 üzenetére
Erről a live v2-ről nem sokat találtam a neten. A western Digital honlapján live néven az általd linkelt V2, live plus néven pedig a v1 képe látható. Ez elég fura. A specifikációjukban viszont nem látok különbséget.
Egy komment szerint, a régi (V1?) igencsak korlátozott a nagyobb bitrátáknál: (current product has difficulty with 25+Mb data-rate video smoothly-unable to sustain framerate)
-
kovacszk
senior tag
Ahogy írták előttem csak a live tud hálóztot. Én használtam nassal, különösebb gond nem volt vele, a 40gb hd azért érződött. Ha érdekel van egy eladó darbom, dobozos mindene megvan a távirányítóját egy percig sem használtam, arra ott az unverzális. Ha érdekel írj rám.
üdv
A jó kolléga nem csak igér, be is tart!
-
Jamboo529
senior tag
Szia!
WDTV a régebbi verzio, WDTV live "újabb".
A Live-nak van hálózati csatlakozása, neked az kell.
Azt hiszem fog kijönni (lehet már ki is jött) V2 verzió belőle.
Van még a WDTV live HUB, ebbe már vinyót is lehet beletenni. Ő lenne a nagytestvér.
Nekem a WDTV live van, az első kiadás!
Nekem a routerre volt kötve egy külső rack, azt használtam hálózati megosztásra.
Abban az esetben, néha akadozott a nagy bitrátájú HD film.
Amióta USB-vel kapcsoltam a WDTV Livehoz, azóta nincs ilyen problémám.
A NAS-rol történő lejátszást nem próbáltam, de sztem nem lesz gond vele.
Azt hiszem a routerem usb csatija és procija volt nekem a szűk keresztmetszet.
Melegedéssel kapcsolatban megint nem tudok nyilatkozni, nekem minden rendben van vele.
Feltettem a legújabb B-rad féle firmet, és minden tökéletesen gond nélkül üzemel rajta.
Nekem alapvetően bejött a cucc.
Igaz más médialejátszóm nem volt még, de szerintem még akkori áron is megérte a pénzét.
Azt hiszem ennyi.Szerk:
Úgy látom már lehet kapni a V2-t (WDBGXT0000NBK-EESN), nekem az V1 van, az újabbról semmit sem tudok. Én is szívesen várom a véleményeket, akinek esetleg ilyen van.
[ Szerkesztve ]
-
Celtis
veterán
Sziasztok,
NAS mellé szeretnék egy médialejátszót, ami a hálózati megosztásról magabiztosan tud filmeket lejátszani, zökkenőmentes 24p támogatással.
Mivel WD My book lenne a NAS, gondoltam kézenfekvő egy WD TV is mellé.
Kérdéseim.
Az árgépen látok WD TV és WD TV live nevű kütyüket is, illetve kétféle kivitelt. Mi ezek között a különbség?
Képes nagy bitrátájú filmeket is hálózaton keresztül lejátszani?
Visszaolvasva inkább csak problémákat, fagyásról, lejátszási problémákról, túlmelegedésről olvasok. Ennyire gáz ez a cucc? Inkább nézzek mást? -
mikka07
tag
Megformáztam a winyot azota rendesen működik.
-
mikka07
tag
Megformáztam a winyot ugyis minden film fent van gépemem aztán majd kiderül hogy jó lesz-e.
-
mikka07
tag
válasz Zippair #2655 üzenetére
A factory resetet probáltam ami menüjében van,de 6-os firmware ugyanugy megmaradt utána tettem fel az 5-s firmwaret, az oldalán van egy kis lyuk azzal nem lehet resetelni?Annyit még megprobálok előtte hogy rákötöm a a házimozi erősitőmre optikai kábellel mert most a hdmi-vel használom egy full hd-s 116cm-es lcd tv-n sztereoban.
[ Szerkesztve ]
-
mikka07
tag
Még lenne egy kérdésem legutobb frisitett netrol firmwaret 1.06.15 (8/9/2011)azzal minden film alatt szagatott a hang mkv,avi,divx.Felraktam eggyel régebbi firmwaret pendriverol azzal sokkal jobb lett de még néha igy is megakad a hang ,régebben ilyen soha nem fordult elő.Az is előfordul hogy a kűlső vinyot nem akarja felismerni csak ha többször kikapcsolom, 500gb samsung sata notebook vinyo .
[ Szerkesztve ]
-
mikka07
tag
http://translate.google.com/translate?hl=hu&prev=/search%3Fq%3Doptoma%2Bhd65%2B3d%26hl%3Dhu%26biw%3D1920%26bih%3D934%26prmd%3Dimvns&rurl=translate.google.hu&sl=en&u=http://www.optoma.co.uk/projectordetailshccs.aspx%3FShowMenu%3DHE%26PTypedb%3DHome%2520Entertainment%26PC%3DHD65%25203D%2520Upgrade
-
Zippair
aktív tag
válasz #48613632 #2646 üzenetére
Testvérem!
mióta pucér a szerkezeted,működik rendesen??? Én kíváncsiságból visszaraktam egy gyári ft-t, eddig kutya baja.
Még egy érdekesség: va egy régi pentax fényképelőm, avi videót tud csinálni, brad W-el nem játssza le, gyárival igen? miért van ez???SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSsssssssumaher...
-
mikka07
tag
http://www.optoma.co.uk/projectordetailshccs.aspx?ShowMenu=HE&PTypedb=Home%20Entertainment&PC=HD65%203D%20Upgrade
-
mikka07
tag
Nekem van egy optoma hd 65 projektorom,most adtak ki hozzá új firmware-t ami támogatja 120hz-t ezáltal a projektor képes 3d-s tartalmak lejátszására plusz venni kell hozzá egy aktiv szemüveget ami kb 20k,van egy wd tv live lejátszom kb 2 éve vettem de azt olvastam hogy 1.3 hdmi kimenet van rajta,most olvastam egy másik forumon hogy 1.4 hdmi kell a 3d-hez,szétnéztem a neten rengeteg 3d-s film van fent pl avatar bluray sbs,dts hang de a én lejátszom nem támogatja a bluray filmeket,csak az mkv-t.Hogyha valaki tudna tanácsot adni a témában azt megköszöném.
-
Bucy
aktív tag
válasz milan89 #2638 üzenetére
Ritkán előfordult, garis csere. Esetleg, ha messze a bolt, megpróbálhatsz bedugni egy pendrive-ot, egy gyári firmmel, de kicsi az esély a sikerre.
minoseset: keres hibásat, aminek megvan a tápja, bár nem nagyon tudok elromlottról.
Jó bármelyik tápegység, aminek a feszültsége azonos, a teljesítménye pedig >= mint az eredeti, a kábel, csati átbarkácsolható.[ Szerkesztve ]
-
minoseset
csendes tag
Lehet hozzá kapni valami pót adaptert, és ha igen hol?
légyszi segítsetek, mert az adapterét véletlen összetörtem.nokia x3
-
törölt tag
válasz Zippair #2640 üzenetére
még nem próbáltam, de az lesz a vége. valójában megpróbáltam leszedni a hűtőbordát, de kis erőbehatással nem sikerült, gondolom jól rátapadt a chipre, meg akkor még nem tudtam, hogy a melegedés e az igazi ok.
most már tudom, de azóta, hogy "meztelenül" bekötöttem, még nem próbáltam.milan89
ha új, akkor nem gond, mindenképp gariztasd[ Szerkesztve ]
-
Zippair
aktív tag
-
milan89
csendes tag
Sziasztok!
Ma vettem egy WD TV Live médialejátszót, de a 220V hálózatra kötés után, a bekapcsolást jelző gomb csak villog. Semmire nem reagál, csak WD TV Live üdvözlőképernyő van. Próbáltam 10 perc szünet, újra kapcs, de semmi?
Gyári hiba? Vagy más?[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz kovacszk #2628 üzenetére
Ofkóz
EZEN a linken találtam meg én is, annyi, hogy szike helyett jó a kés is, vagy egy szélesebb fejű csavarhúzó.
Kicsit lejjebb görgetve, ott lesz az útmutató.szerk: nekem elsőre, könnyedén szétugrott, minden erőltetés nélkül. Annyi még, hogy mindkét oldalon érdemes "kipattintani" mielőtt a külső, múanyag burkolatot lehúzod. Csak ez a képen ugye nem látszik.
Sok sikertszerk2: ami plusz még így bejött, az az, hogy a távirányító gyakorlatilag minden pozícióból működik, nekem eddig pontos célzást igényelt, most gyakorlatilag a paplan alól is vezérelhető a cucc
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Zippair #2626 üzenetére
természetesen.
EZ lenne a két részből álló alu fémkeret, mely elég passzentosan körbeveszi az elektronikát.
Összeborítva ugye ez egy téglatestet alkot.
ITT meg ugye, a pluszba rákerülő műanyag burkolat, ez látszik kívülről is.
Valamint, nálam most ideiglenesen, ÍGY van bekötve a cucc. Eddig semmi jelét nem adta fagyinak, pedig direkt egész éjjel ment.Ehhez képest, a múltkor, még összeszerelt állapotban, reggel eleve nem kapcsolt be, pedig éjszakára ki volt kapcsolva.
Azonnal szétszedtem, és az alaplemez (a képen a baloldali) forró volt, vagy legalábbis több, mint üzemmeleg. Értem én ezt a kikapcsolt állapotra, és a nagyjából 5 perc teketóriázásra a szétszedéssel kapcsolatban.
Egyébként mostmár a szétszedés is kb 10 mp alatt megy -
törölt tag
válasz kovacszk #2622 üzenetére
persze, van rajta egy szép hűtőborda, aluból. arra viszont már nem fér el venti.
A műanyag házon belül pedig van még egy fémketrec, ami ráadásul majdnem teljesen zárt, szóval a masina hűtése elégtelen. Ha esetleg valamelyik chip érzékenyebb a hőre, akár csak öregedés miatt, akkor odabent tuti rosszul érzi majd magát.
A 12-es venti ebből a szempontból sz@rnak pofon sajna, onnan levegő se ki se be (se nyő )
Nem mellesleg, mikor sikerült szétszednem, az alsó alap lemez forró volt, minimum 50 fokos. Ebben az a poén, hogy nem volt előtte bekapcsolva, csak a táp volt bedugva.
Szóval azt gondolom, hogy ez egy típushiba, ennek ellenére a WD nem csinál semmit, pedig nemzetközi fórumokon is többen jelezték már, hogy hasonló gondjuk van. -
törölt tag
válasz Zippair #2619 üzenetére
Azt hiszem megvan az ok. Sikerült szétszednem, most simán a nyákot kötöttem be, egyelőre semmi fagyi.
Tehát valószínű, hogy túlmelegszik.
Ha még két napig nem fagy, akkor megvan a tettes. Viszont gyakorlatilag annyira kevés a hely belül, hogy szinte kizárt az aktív hűtés lehetősége, esetleg egy kisebb bordával megoldható. No meg a zaj is zavarna. Szóval akkor marad szétszedve, bár így meg nem egy esztétikai élményszerk : esetleg írhatnál, ha nálad egy másik firm megoldotta a problémát, vagy más egyéb
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
valaki tudja, hogyan kell szétszedni? megpróbálnám kitakarítani belülről, de egy darab csavart nem találtam
-
törölt tag
válasz Zippair #2617 üzenetére
most raktam fel a legújabb (azt hiszem legalábbis) elérhetőt,
1.05.04_V_WDLXTV.COM_WDLXTV_LIVE-0.5.1.1majd holnap (vagyis ma) még tesztelgetem hálózattal, illetve anélkül.
Valamint kitakarítom a belsejét, esetleg ideiglenesen ráugrasztok valami aktív hűtést, remélem hoz megoldást.
mindenképpen leírom ide, hogy mire jutottam[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Zippair #2615 üzenetére
voltaképp nekem is szg. mappája van megosztva, ilyentén nem hálózati vinyó, hanem egy egész gép.
továbbolvasgatva, másokkal is előfordult a dolog, akik viszont a melegedésre kenik, lévén passzív a cucc.
hát nem tudom.
ha nem oldódik meg, eladom.
az tény, hogy délelőtt pendriveről egyszer sem fagyott meg.
délután hálózatról az első epizód után rögtön. lejátszotta, gond nélkül, de a film végén maradt a fekete képernyő, a menü sem jött vissza, a távirányító meg meghalt, voltaképp irányíthatatlanná vált.
webend felületről lehetett rebootolni. -
törölt tag
válasz #48613632 #2608 üzenetére
Felraktam a legfrisebb firmet, ujrakonfigoltam, most nem fagy. Ellenben minden bekapcsoláskor rózsaszínben jön be e képernyő, vagy legalábbis eltúlzott színekkel ebben az irányban.
Ezen csak úgy lehet segíteni, ha újranyomkodom a "video settings" configot*, vagy kihúzom
a HDMI-t és visszadugom.*Elég, ha végig OK-zom
Na most ez mi?
szerk : esetleg, ha sosem kapcsolom ki, akkor OK .. ez mennyire árt neki?
[ Szerkesztve ]
-
blitztone
csendes tag
Sziasztok!
A délelőttömet rászenteltem a fórum olvasására, de sajnos nem találtam választ a problémámra,a mi a következő:
1.05.04_V_WDLXTV.COM_WDLXTV_LIVE-0.5.1.1 ketyeg a gépemen.
Szeretném úgy beállítani a moviesheet-t, hogy az alábbi képtípus lenne a mappakép ezt sikerült is elérnem:Ezt "folder.jpg_sheet.jpg" néven elmentve sikerült elérnem, hogy megjelenítse.
Ha belépek a mappába akkor viszont azt szeretném, ha az alábbi képtipus jelenne meg, erre képre kattintva indulna a film...
Ezt viszont nem sikerült megoldanom. Illetve egyszer sikerült elérnem, de már nem emlékszem, hogyan. Hiába próbálkozok semmi.
Szerintem a Thumbgent állítgattam már el annyira, hogy ott lehet valahol a hiba. Talán...
-A kép kis .jpg
-a név: film.avi_sheet.sheet.jpg
-nem éri el az 500 kb-t.Ha tud valaki segítsen légyszi...
[ Szerkesztve ]
-
k.zozo.
tag
Üdv!
DTS -HD hangot küldenék ki a wdtvből az erősítőbe HDMI-n, de hol csak szteróban szól, hol meg sima DTS. Dolby HD kimegy. Visszaolvastam és ezek szerint nem tudja a DTS-HD-t a lejátszó? Brad firm van fent.
Esetleg tudnátok olyan olcsó de jó médialejátszót ajánlani amin működne a dolog?
Asus Oplay?
Különben nem lenne a WDTV-vel semmi gondom, de így már nem az igazi.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Interactive Brokers társalgó
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen széket vegyek?
- EAFC 25
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Apple Watch
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN