Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamboo529
senior tag
válasz Zippair #2309 üzenetére
a webendre az alap jelszó : wdlxtv/wdlxtv
az ssh hoz az alap: root/ (vagy root vagy semmi, erre nem emléxem próbáld ki mindkettőt)
Torrentnél nekem úgy javult meg, hogy a torrent.rc konfig fájlban a vége felé volt ilyen extra char setting searc vagy valami ilyesmi.
UTF-8,UTF8,UTF-16,UTF16
vagy valami hasonló módon nézett ki.
Na ezt a sort kell még kikommentelned, és onnan már menni fog. (# jelet tegyél a sor elé)
Ha minden egyéb mást beállítottál, akkor már ezután működni kell neki.
Webendben bekapcsolhatod. -
a1connect
csendes tag
válasz Zippair #2495 üzenetére
1.05.04-ből van a neten (http://uploaded.to/folder/qmg8a5) 0.5.1.4-es verziót is, nálam szépen működött 4-5 napig, de a MediaNavigation nagyon hiányzik...
Ebbe "gyárilag" belehegesztették (1.02.21 - 0.5.1.1):
http://www.fileserve.com/file/3ArX3Mj/wdtvlx_xmass.rarFórum:
http://forum.wdlxtv.com/viewtopic.php?f=31&t=4201Sajnos konvertálni kell néhány filmet a header compression végett, de az 10-15 perc alatt megvan. Egyenlőre most ez nálam a befutó firmware.
-
törölt tag
válasz Zippair #2599 üzenetére
szia. na ez érdekes.én meg már kezdtem azt hinni, hogy tönkrement. persze még nincs kizárva. délután körül jövök, és mondom melyik firm van fenn.
webes felületről még nem próbáltam elérni.
szerinted egy firm frissítés segítene?
csak ugye abból infulok ki, hogy nem az elejétől fogva csinálja, hanem egyszercsak rájött az ötperc -
törölt tag
válasz Zippair #2615 üzenetére
voltaképp nekem is szg. mappája van megosztva, ilyentén nem hálózati vinyó, hanem egy egész gép.
továbbolvasgatva, másokkal is előfordult a dolog, akik viszont a melegedésre kenik, lévén passzív a cucc.
hát nem tudom.
ha nem oldódik meg, eladom.
az tény, hogy délelőtt pendriveről egyszer sem fagyott meg.
délután hálózatról az első epizód után rögtön. lejátszotta, gond nélkül, de a film végén maradt a fekete képernyő, a menü sem jött vissza, a távirányító meg meghalt, voltaképp irányíthatatlanná vált.
webend felületről lehetett rebootolni. -
törölt tag
válasz Zippair #2617 üzenetére
most raktam fel a legújabb (azt hiszem legalábbis) elérhetőt,
1.05.04_V_WDLXTV.COM_WDLXTV_LIVE-0.5.1.1majd holnap (vagyis ma) még tesztelgetem hálózattal, illetve anélkül.
Valamint kitakarítom a belsejét, esetleg ideiglenesen ráugrasztok valami aktív hűtést, remélem hoz megoldást.
mindenképpen leírom ide, hogy mire jutottam[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Zippair #2619 üzenetére
Azt hiszem megvan az ok. Sikerült szétszednem, most simán a nyákot kötöttem be, egyelőre semmi fagyi.
Tehát valószínű, hogy túlmelegszik.
Ha még két napig nem fagy, akkor megvan a tettes. Viszont gyakorlatilag annyira kevés a hely belül, hogy szinte kizárt az aktív hűtés lehetősége, esetleg egy kisebb bordával megoldható. No meg a zaj is zavarna. Szóval akkor marad szétszedve, bár így meg nem egy esztétikai élményszerk : esetleg írhatnál, ha nálad egy másik firm megoldotta a problémát, vagy más egyéb
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Zippair #2626 üzenetére
természetesen.
EZ lenne a két részből álló alu fémkeret, mely elég passzentosan körbeveszi az elektronikát.
Összeborítva ugye ez egy téglatestet alkot.
ITT meg ugye, a pluszba rákerülő műanyag burkolat, ez látszik kívülről is.
Valamint, nálam most ideiglenesen, ÍGY van bekötve a cucc. Eddig semmi jelét nem adta fagyinak, pedig direkt egész éjjel ment.Ehhez képest, a múltkor, még összeszerelt állapotban, reggel eleve nem kapcsolt be, pedig éjszakára ki volt kapcsolva.
Azonnal szétszedtem, és az alaplemez (a képen a baloldali) forró volt, vagy legalábbis több, mint üzemmeleg. Értem én ezt a kikapcsolt állapotra, és a nagyjából 5 perc teketóriázásra a szétszedéssel kapcsolatban.
Egyébként mostmár a szétszedés is kb 10 mp alatt megy -
törölt tag
válasz Zippair #2640 üzenetére
még nem próbáltam, de az lesz a vége. valójában megpróbáltam leszedni a hűtőbordát, de kis erőbehatással nem sikerült, gondolom jól rátapadt a chipre, meg akkor még nem tudtam, hogy a melegedés e az igazi ok.
most már tudom, de azóta, hogy "meztelenül" bekötöttem, még nem próbáltam.milan89
ha új, akkor nem gond, mindenképp gariztasd[ Szerkesztve ]
-
mikka07
tag
válasz Zippair #2655 üzenetére
A factory resetet probáltam ami menüjében van,de 6-os firmware ugyanugy megmaradt utána tettem fel az 5-s firmwaret, az oldalán van egy kis lyuk azzal nem lehet resetelni?Annyit még megprobálok előtte hogy rákötöm a a házimozi erősitőmre optikai kábellel mert most a hdmi-vel használom egy full hd-s 116cm-es lcd tv-n sztereoban.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest