Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Ausztráliában meg az Apple maps miatt kellett kimenteni az embereket. Vagy anno kipróbáltam öt térkép programot, ebből három nem ismerte az utcát amit random kerestem volna (Jászárokszállás, Rosenberger, Rosenberger Katalin út). A Nokia Here pedig, egyszer egy végtelen ciklusba keveredett egy háztömb körül, aktív navigáció közben
-
zseko
veterán
Nálam viszont a Waze mást mondott szóban, mint amit mutatott a térképen. Utóbbi balra jelzett (ez volt a helyes), szóban viszont jobbra kanyarodást mondott - be a lezárt sétálóutcába. A második ilyen alkalom után kukáztam. Az se tetszett, mikor egy frissítés után nem volt meg a profilom, a megszerzett pontokkal, szintemmel együtt (na nem mintha ez a plusz játék annyira izgatott volna).
Az egyedüli amiért időnként felteszem az az, hogy figyelembe veszi a megyénkénti autópálya matricát, ez azért jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest