- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok. Most bukkantam a cikkre, gondoltam én is megosztom a tapasztalataimat.
Én 99%-ban WAZE-t használom, de sajnos most már egyre inkább afelé tendálok, hogy lecserélem. Nekem az utóbbi időben - értsd legalább egy éve, de inkább régebben - ha elindulok mondjuk otthonról munkába és kijelölöm a számomra kedvezőbb útvonalat, akkor azt a WAZE akkor sem cseréli le és ajánl fel rövidebbet vagy gyorsabbat, ha időközben már tud ilyet és az opciók között bent is van. Csak abban az esetben változtat, ha ezt manuálisan én kijelölöm. Régen ez automatikus volt és pont ez volt benne a nagyszerű. Enélkül gyakorlatilag elveszti a funkcionalitását, amiért az ember használná! Szerintem.
Tapasztalt hasonlót esetleg más is?Google Térkép:
Egyszer használtam reggel a WAZE helyett munkába menet, mert vmiért a waze nem indult el - vmi hasfájása volt - és rögtön bele is szaladtam egy büntibe, mert olyan helyen akart elvinni, ahol a körzetis elmondása szerint már legalább 1,5 éve nem lehet behajtani. Persze tudom, hogy nem szabad vakon követni ezeket a programokat - körül is néztem előtte, hogy nincs-e kamera - de az első két autó mögött megbújó Közteres autót nem láttam és amint behajtottam a kis hídra, már ugrott is ki a kocsi mögül és készültek a sztárfotók.(M3 bevezetőn az OMW mögött) Próbáltam arra hivatkozni, hogy hát azért a GOOGLE mégis csak a legnagyobb, az nem lehet, hogy nem friss az adatbázisa, de persze tudtam, hogy ez gyenge lábakon álló védekezés.
De hogy a GOOGLE tényleg ennyire el legyen hanyagolva térkép frissességét illetően az szerintem botrány!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Építő/felújító topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Drón topik
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- APPLE Mac mini M2
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 2x Kingston FURY Impact 2x32GB DDR4 3200MHz KF432S20IB/32 összesen 64GB notiram
- Dell 27" 2K P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Eladó egy XMG P406 laptop
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest