- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok. Most bukkantam a cikkre, gondoltam én is megosztom a tapasztalataimat.
Én 99%-ban WAZE-t használom, de sajnos most már egyre inkább afelé tendálok, hogy lecserélem. Nekem az utóbbi időben - értsd legalább egy éve, de inkább régebben - ha elindulok mondjuk otthonról munkába és kijelölöm a számomra kedvezőbb útvonalat, akkor azt a WAZE akkor sem cseréli le és ajánl fel rövidebbet vagy gyorsabbat, ha időközben már tud ilyet és az opciók között bent is van. Csak abban az esetben változtat, ha ezt manuálisan én kijelölöm. Régen ez automatikus volt és pont ez volt benne a nagyszerű. Enélkül gyakorlatilag elveszti a funkcionalitását, amiért az ember használná! Szerintem.
Tapasztalt hasonlót esetleg más is?Google Térkép:
Egyszer használtam reggel a WAZE helyett munkába menet, mert vmiért a waze nem indult el - vmi hasfájása volt - és rögtön bele is szaladtam egy büntibe, mert olyan helyen akart elvinni, ahol a körzetis elmondása szerint már legalább 1,5 éve nem lehet behajtani. Persze tudom, hogy nem szabad vakon követni ezeket a programokat - körül is néztem előtte, hogy nincs-e kamera - de az első két autó mögött megbújó Közteres autót nem láttam és amint behajtottam a kis hídra, már ugrott is ki a kocsi mögül és készültek a sztárfotók.(M3 bevezetőn az OMW mögött) Próbáltam arra hivatkozni, hogy hát azért a GOOGLE mégis csak a legnagyobb, az nem lehet, hogy nem friss az adatbázisa, de persze tudtam, hogy ez gyenge lábakon álló védekezés.
De hogy a GOOGLE tényleg ennyire el legyen hanyagolva térkép frissességét illetően az szerintem botrány!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- LEGO klub
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest