- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szla0056
csendes tag
Még jó régen ICS rom-ot tettem a TAB-ra, majd az akkori leírás szerint root jog, majd megkerestem a data/misc/wifi mappát, és az imei.conf - ban átírtam az IMEI számot, újra működött a Sygic. Most egy kényszerű újratelepítés után próbáltam ugyanezt, ugyanazzal az SD kártyával, de a mappában nincs imei.conf file! Írtam egyet, bemásoltam, de ettől a visszaolvasott imei maradt. A Sygic is nyafogott persze, hogy a kódot már más használja. A Sygic telepítése egy kicsit más volt, az első indítás után még egy sárga csík húzása közben magára telepített valamit (a réginél ilyenre nem emlékszem), majd aztán kérte az aktiválást. De gondolom nincs hatással az imei-re.
Miért nincs imei.conf -om? Máshol kellene átírnom? A levélírásom kívül van valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Robot fűnyírók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Heroes of Might & Magic III (HoMM3)
- Kínai robottaxi indul Európában
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest