Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MichaelScott
csendes tag
A legelső dolog, amit fontolóra kell venni ha laggol a gép, a futtatási környezetet ART-ra változtatni. Ha gyorsabb a gép, akkor nem szükséges semmit sem tiltani vagy hibernálni. Ha nincs változás, a szinkronizálásból javaslom csak a Google Play szolgálatásokat és a Gmail-t meghagyni, de ez persze attól függ, ki mennyit hogy használja.
Alkalmazáshibernálásokra meg a Greenify nevű programot javaslom, Root-móddal. Nekem jelenleg minden hibernálva van (a rendszeralkalmazásokon, a Viberen és Messengeren kívűl).
Amit még szerintem próbáljatok ki, az a Wayteq fórum alkalmazás és Táblamagazin törlése (passz, lehet nem válik be).
Jah, és az indítót is lecseréltem GEL-re (Google Experience Launcher).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Majdnem 8 hüvelykes, egy kézzel átérhető, négymagos, IPS kijelzős, fém hátlappal felszerelt tablet érkezett hozzánk, amely nem nyújt ugyan semmi kiemelkedőt, de csalódást sem okoz.
● Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
● A warez minden formában tiltott!
● Alkalmazást keresel ? Kattints ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Micro Four Thirds
- Hobby elektronika
- ZIDOO médialejátszók
- OLED monitor topic
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BestBuy topik
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest