Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
MichaelScott #4209 üzenetére
A Google szolgáltatások és Play áruház is folyamatosan próbálja elérni a netet, ergo ugyanúgy ébresztgeti a készüléket akár egy nexus tablet/telefon esetében is, nyilván nem csak ez a két alkalmazás, de azért hoztam fel példának, mert a google-t "véded".
-
Nerd
aktív tag
válasz
MichaelScott #4203 üzenetére
Gyanum szerint azert merulhet egyeseknel jobban alvo allapotban mert gyenge a WiFi. Gondolj bele, ha alszik a tablet akkor is lefrissiti az emaileket stb, de ugye nem kell tavol lenni a wifitol, hogy lassu legyen mint az allat ezert hosszan tarthat a szinkronizalas... Ki kell kapcsolni a wifit legalabb alvo allapotra!
-
Clemi
veterán
válasz
MichaelScott #3910 üzenetére
Nagy nehezen sikerült beavatkoznom és megállítottam a frissítést két restart között. Azonnal átkapcsoltam Dalvik-ra az ART-ről, megint engedélyeztem a frissítések folytatását és láss csodát azóta egyszer sem indult újra és az alap belső tárhelyen is lett bőven szabad terület.
Biztos jó lesz az ART de nekem nagyon bekavart a 4.4.2 alatt.
Még az ART alatt minden program amit egyáltalán enged a rendszer át lett telepítve a belső SD kártyára vagyis a NAND Flash-re és így van 0,97 GB szabad helyem ami eddig 2-300 MB volt.Most figyelem egy darabig így, hogy viselkedik a tábla, de ha megint szórakozni kezd, meg vissza a JB, de sajnos csak SD kártyás módszerrel tudom, mivel lehalt teljesen a jó öreg laptopom, amivel eddig csináltam a ROM cserét, a PC-n meg 8.1 van és semmi kedve virtuális géppel szórakozni.
-
Clemi
veterán
válasz
MichaelScott #3889 üzenetére
Átkapcsoltam ART-re de valamit félreértettem, és tiszta szűz rendszernél kellett volna nem pedig a belakott rendszernél?
Amit észrevettem, hogy első alkalommal minden alkalmazás valami űberbrutál lassan indult el. Azóta persze gyorsan indulnak, viszont egyre többször fordul elő, hogy fogja magát a tab és egyszerűen készenléti idő alatt lekapcsol.Mostanában úgy szoktam, hogy böngészés/használat után átkapcsolom "Repülőgép" üzemmódba és úgy teszem készenlétbe. Na ilyenkor szokott érni a meglepetés, hogy ébreszteném, de csak a hosszú gombnyomásra reagál, vagyis kezd bekapcsolni. A repülőgép módnak nem hiszem, hogy köze lenne hozzá, azt az akku készenléti módban merülésének csökkentése miatt kezdtem el használni, de ahogy megfigyeltem az égvilágon semmi hatása. Pont ugyanúgy zuhan 20-30%-ot percek alatt az akku töltöttség ébresztés után, mintha át se kapcsoltam volna. Olyan ez, hogy bár látszólag készenlétben van, alszik a rendszer, de hiába kapcsoltam le a Gmail és az alkalmazás adatokon kívül minden szinkronizálást, hiába hibernáltam szinte mindent, ami a háttérben a Greenify szerint ügyködni szokott, valamit mégis dolgozik még alvó állapotban is, különben miért merülne ébresztés után hirtelen ekkorákat?
A korábbi WiFi kérdéshez megerősítésként, hogy az antennája van elszúrva szerintem a tabnak. Nekem nem dobálja el, stabilan tartja a kapcsolatot, de még ha rálátás van a router antennáira, akkor is exponenciálisan csökken a jelerősség ahogy távolodok a routertől, pedig direkt vettem rá nagyobb antennákat, amik állítólag erősítik a jelet. Csak érdekességként, a telefonommal ugyanolyan távolságra eltávolodva a mért jelerősség nem csökkent, míg a táblán ugyanott 80%-os jelerősség csökkenés volt.
-
MichaelScott
csendes tag
válasz
MichaelScott #3889 üzenetére
Ja, ha valaki nem ismerné: Amit én még használok, a Seeder nevű program. Valószínűleg csak placebo, de megöli a lagot az androidban. Nálam bevált a tabon is, meg a mobilomon is.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
MichaelScott #3879 üzenetére
Nekem a 4.2 gyorsabb most mint a 4.4 volt. Ezért is raktam vissza. ART-al gyorsabb akkor ezek szerint mint a 4.2 Dalvikkal?
Jobban tetszett a kitkat mint a JB, de az újraindulások és lassúság miatt raktam vissza a JB-t.
Bár most már megvárom a 4.4.4-et. Kelzsoca mester szerint 1-2 héten belül jön. -
air
nagyúr
válasz
MichaelScott #3862 üzenetére
"Egyébként az ART az alapértelmezett futtatási környezet az Android L-ben."
Nem pontos a megfogalmazás.
Ugyanis az L-ben már nem lesz dalvik, kizárólag ART. -
keszo
őstag
válasz
MichaelScott #3857 üzenetére
Szia.
Gondolom ez csak 4.4 alatt van. -
fausto
addikt
válasz
Ez mit jelent, mit befolyásol?
-
Clemi
veterán
válasz
Köszi
-
Clemi
veterán
válasz
MichaelScott #3855 üzenetére
Ezt a futtatási környezetet ART-re dolgot ha részleteznéd
Hol is kell? Hogyan kell?
Csak azért mert nekem is csinál olyan laggolásokat, hogy néha már a kijelzőnél fogva akarom az asztal sarkához csapkodni
Az előttem szóló akku kijelzés marhasághoz meg annyit, hogy mostanában használaton kívül átkapcsolom repülőgép üzemmódba és egy 24 órás ilyen módban történő pihenés után bekapcsolom az akku töltöttség pedig képes 10 perc alatt 20-30%-ot zuhanni, mintha repülőgép módban minden ugyanúgy ment volna a háttérben, csak épp az akku töltöttség nem frissült, ami a mód kikapcsolása után megtörténik.
-
Richter36
őstag
válasz
MichaelScott #3845 üzenetére
Szia,
Írnál nekem erről részletesebben? Mit, hogy kell csinálni? Amatőr vagyokLehet akár privátban is. Bár lehet másoknak is hasznos lenne itt.
-
joiner007
aktív tag
válasz
MichaelScott #3852 üzenetére
Ezeket mind végigpróbáltam, most Dalvik a futtatási környezet. Mondjuk sokat nem foglalkozom a táblával. Asszony használja. Csak néha szól, hogy valamit csináljak vele, mert belassul.
-
joiner007
aktív tag
válasz
MichaelScott #3845 üzenetére
Milyen szűrőket löttél ki, milyen böngészőt használsz, mit tiltottál le?
Nekem pár hétig jól megy, aztán kell neki egy factory reset, mert elkezd fagyogatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Majdnem 8 hüvelykes, egy kézzel átérhető, négymagos, IPS kijelzős, fém hátlappal felszerelt tablet érkezett hozzánk, amely nem nyújt ugyan semmi kiemelkedőt, de csalódást sem okoz.
● Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
● A warez minden formában tiltott!
● Alkalmazást keresel ? Kattints ide!
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest