Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amantius
senior tag
Nekem néha "rúgásra" indul csak el. Megnyomom a bekapcs gombot pár másodpercig és semmi. Ma délelőtt és délután is többször meg kellett nyomnom, vagy fél percen át nyomogattam, mire elindult. A kikapcsoláskor, illetve, ha töltéskor rányomok, akkor azonnal működik, hibátlanul. Első ilyen készülékem, nincs tapasztalatom.
Nagy gáz, kis szerencse!
-
Amantius
senior tag
Sima "tűs" resetre gondolsz? Megpróbáltam, de nem történt változás. Valamit jó lenne csinálni, mert már az SD kártyát sem látja.
Nagy gáz, kis szerencse!
-
Amantius
senior tag
A bekapcsolási probléma egyelőre megoldódott, SD kártya továbbra sincs.
Nagy gáz, kis szerencse!
-
Amantius
senior tag
A tárhelyeknél továbbra is azt kéri, hogy csatlakoztassak egy SD kártyát, de a fájlkezelővel tudok rá fájlt másolni és azt futtatni is. Az eredetileg rajta lévő fájlok nem látszanak. Formázni tudom a tablettel?
(#172) spiritex: Tehát addig nem tudom, ami mondjuk logikus is.
[ Szerkesztve ]
Nagy gáz, kis szerencse!
-
Amantius
senior tag
Nagyon úgy néz ki, hogy az SD kártya olvasó környékén lehet a baj. Az SD kártyát korábban az external_sdcard név alatt értem el, amit spiritex meg is erősített, köszönöm. Az zavart meg, hogy létrehozott (?) egy ilyen nevű könyvtárat, amiről azt hittem, hogy az valóban az SD kártya, de erről sajnos szó sincs.
Ha bármilyen kártyát helyezek az olvasóba, akkor indul csak többszöri gombnyomásra. Ha üres az olvasó simán indul.[ Szerkesztve ]
Nagy gáz, kis szerencse!
-
Amantius
senior tag
De megnéztem, töröltem is. A kártya továbbra sem látszik és ha be van helyezve (többel is próbáltam), csak rúgásra indul a gép.
Nagy gáz, kis szerencse!
-
Amantius
senior tag
A reset megvolt. Sajnos továbbra is fennáll a probléma. Gyanítom hardveres. Ha nem használnám a héten, vissza is vittem volna, de éppen azért vettem, mert kell. SD kártya nélkül is megvagyok.
Android: 4.0.3.
Kernel:3.0.8. xTAB70w@8GB#80Nagy gáz, kis szerencse!
-
Amantius
senior tag
Azt még nem. Ha hazaérek megpróbálom.
Nagy gáz, kis szerencse!
-
Amantius
senior tag
3 nap szolid használat után a belső SD-t sem csatolja fel. Holnap visszaviszem, aztán meglátom, hogyan tovább.
Nagy gáz, kis szerencse!
-
Amantius
senior tag
Factory reset megvolt. A beállítások -> tárhelyre kattintva, egy pillanatra megjelenik a belső tárhely, majd eltűnik. Mindezt megelőzte az, hogy a bekapcsoláskor (amikor először eltűnt a belső SD), fehér alapon vízszintes és függőleges fekete csíkok jelentek meg a képernyőn, felváltva.
Nagy gáz, kis szerencse!
-
Amantius
senior tag
Ha már közel egy éve használnám, valószínűleg el is barkácsolgatnék vele, legalább kicsit belemerülhetnék a rejtelmekbe. A készüléket azonban hétfőn vettem. Az nem járja, hogy máris nekem kell mókolni, kínlódni vele, ha nem megy. Ami elromolhat, az el is romlik. Elfogadom, nincs is ezzel semmi baj. Csinálják meg, cseréljék ki, mindegy, de működjön.
Nagy gáz, kis szerencse!
-
Amantius
senior tag
Csak külső SD-ről lehet frissíteni?
Nagy gáz, kis szerencse!
-
Amantius
senior tag
Kikapcsolod. Belépsz a recovery menübe (bekapcs és hangerő+ gomb egyszerre). Itt nyomsz wipe media partition-t, majd reboot. Nálam rendbe jött így a belső, de a külső továbbra sem jó.
[ Szerkesztve ]
Nagy gáz, kis szerencse!
-
Amantius
senior tag
Gondolom nekem mindenképpen vissza kell vinnem, ha csak külső SD-ről lehet frissíteni.
Nagy gáz, kis szerencse!
-
Amantius
senior tag
Igen, minden megvolt. Több kártyatípus is megvolt. El sem indul a készülék, ha kártya van benne.
Nagy gáz, kis szerencse!
-
Amantius
senior tag
Normál bekapcsoláskor semmi sem történik. Azért még is. Látszik a képernyőn, némi árnyalatváltozás, de a gép nem indul. Ha nyomom a bekapcs - hangerő+kombót, akkor elindul a készülék, mintha nem lenne benne SD.
Nagy gáz, kis szerencse!
-
Amantius
senior tag
Igen. Ez is érdekes. Ha simán indítom, nem is indul el.
(#353) kelzsoca: Igen.
[ Szerkesztve ]
Nagy gáz, kis szerencse!
-
Amantius
senior tag
Ha nincs benne kártya, akkor igen.
Nagy gáz, kis szerencse!
-
Amantius
senior tag
Eddig OK, de innen hogyan tovább?
Ha nyomok egy: apply update from sdcard-ot, akkor ezt kapom:
E:failed to mount /sdcard (No such file or directory)
Ezt 4x, végül:
E:cannot mount /sdcard (No such file or directory)
Felül megjelenik:
Choose a package to install:
/sdcard
../Nagy gáz, kis szerencse!
-
Amantius
senior tag
Igen, holnap be is viszem. Remélem nem tökölnek hónapokig vele.
Nagy gáz, kis szerencse!
-
Amantius
senior tag
Az edigitálnál vettem, oda viszem vissza. Beszéltem is velük, mondták próbálkozzak, aztán, ha semmi, akkor menjek. Pécs.
[ Szerkesztve ]
Nagy gáz, kis szerencse!
-
Amantius
senior tag
Én is "zsebwifire" vágytam, de sehol sem kapok (mármint újat). Egyébként érdemes használt telefonoshoz betérni, én is ott vettem most modemet, ki is próbálhatod.
Nagy gáz, kis szerencse!
-
Amantius
senior tag
Nekem azt írták vissza a Wayteqtől, hogy a garancialevélen lévő számot hívjam. Azt az Elektrodokinál vették fel, egy keceli címre kell elküldenem a gépet.
Nagy gáz, kis szerencse!
-
Amantius
senior tag
Spiritexnek volt ilyen gondja és szervizbe küldte.
Nagy gáz, kis szerencse!
-
Amantius
senior tag
Annyit akarok mondani, hogy miután még mindig nem jutottam el odáig, hogy feladjam a gépet, folyamatosan használom. Frissíteni nem tudok, így az eredeti szoftver van rajta. Hibátlanul megy, nem fagy, az eredendő problémán kívül semmi baja. Órákon át netezek, olvasok, kipróbáltam egy-két játékot is, de minden probléma nélkül működik.
Nagy gáz, kis szerencse!
-
Amantius
senior tag
Nem. Egy szekrényről esett le. Egy forgó szék lába csinálta a mélyedést, naná, hogy arra esett.
[ Szerkesztve ]
Nagy gáz, kis szerencse!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air 5. Gen M1 10,9 WiFi
- ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB/128GB - 2év Samsung garancia
- Apple iPad 10.gen kék, 64GB, gyári független, Wifi, új, garanciális, bontatlan.
- Ipad 9 gen. 64gb wifi jó áron!
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest