Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
kelzsoca #3547 üzenetére
Belefogtam egy erdekes kiserletbe a 4.4 el. Kivancsi voltam, hogy a belassulasokat melyik alkalmazas okozza, mivel joparszor megkaptam, hogy biztos valamilyen szarul kodolt progi lesz az.
Ezert amiota feltettem a 4.4 et kb masfel hete, nem tettem fel ra semmilyen alkalmazast. Ismetlem, semmilyet, csak es kizarolag a gmail fiokot allitottam be, illetve a mar beepitett chromeot hasznaltam bongeszesre, mas nincs a gepen - illetve ezek is r gyarilag benne voltak.
A tapasztalatom ugyanaz, vagy legaabbis nagyon hasonlo, maskor is kb 2 hetig birta roccenes nelkul, most a szuz rendszer is elkezdte produkalni - az ertesitesek befogjak, az alkalmazasok kozti valtas - kulonosen ha nem ikonrol, hanem a menubol inditom, ugyanugy kepes 3-5 mpercekre megfogni a rendszert.
Tehat sajnos a memoriakezeles meg mindig nem tunik az igazinak, illetve egyertwlmuen valami rendszerkomponens is hozzajarul. Lehet erdemes lenne megnezni ezt is
Új hozzászólás Aktív témák
ma Remek minőségű kijelzővel és négymagos processzorral érkezik a WayteQ legújabb táblagépe, a működési sebességgel azonban gondok akadnak.
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple iPad Air 1 (16 GB, Wi-Fi, Silver) Gyári dobozában, töltővel
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Panasonic Toughbook CF-20- Ütésálló tablet / laptop - levehető billentyűzettel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest