Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- Androidos tablet topic
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amazon Kindle
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kadarcsaba77
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Én kb. 2 hete vettem a 100 QCR-t. Tapasztalataim a következők:
A ZZ végű ROMot (ami nem volt rootolt) a fórumot olvasgatva a 2. napon lecseréltem a Wayteq oldaláról letölthetőre. A gép sebességével nincs baj, normálisan működik. A wifi ritkán nálam is eldobja a jelet (router közelében is), valamint alvó mód után általában ki és vissza kell kapcsolni, mert nem csatlakozik vissza. Sokkal érdekesebb a wifi átviteli sebessége, ami sokkal gyengébb, mint a telómé (HTC Sensation). Pl. egy Angry Birds Play Store-ról a telómra X idő alatt töltődik le, a tabletre meg 3X idő alatt...
Fagyások szintén előfordulnak néha (PVZ2 alatt, Chrome böngészés alatt). Akksival viszont brutál jól bírja, és a kijelzője is szép szerintem, érintési problémák nincsenek vele.
Ami még érdekes, hogy pl. a SetCpu fut rajta, de a profile-okat nem kezeli, nem indítja el. A telómon az is rendesen fut... Illetve Elixir widgetnél ha rábökök egy ikonra van, hogy csak 2-3 perc múlva kapcsolja a funkciót, van hogy azonnal. Szóval kicsit felemás a kütyü... Sajnos XDA Developers-en úgy látom nem nagyon fejlesztenek rá ROM-ot, kernelt, stb. (az előző tabletem se volt márkás - POV tegra, de arra tucatnyi rom volt elérhető).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Remek minőségű kijelzővel és négymagos processzorral érkezik a WayteQ legújabb táblagépe, a működési sebességgel azonban gondok akadnak.
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad Pro 7 M4 13" 256GB Cellular Hibátlan/2025.11.29.Apple Gar./p4219
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest