Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz Athos1004 #4812 üzenetére
Ehhez a készülékhez még hivatalosan nem érhető el olyan szoftver, ami támogatja az 1GHz-es sebességet, tehát kernel szinten az elérhető maximum órajel 800MHz.
A hivatalos kiadásra tudtommal azért nem került sor, mert probléma van a wifi-vel, ezt javítani kell.
A processzor órajelét lehet alkalmazással is szabályozni, de értelemszerűen a maximális órajelet csak csökkenteni lehet, tehát egy alkalmazással, pl: setCPU nem tudod engedélyezni az 1GHz-es órajelet a jelenlegi szoftverrel, mert ezt kernel szinten kell megoldani.
A root megléte esetén, ha kártékony alkalmazást futtatsz, ami ilyen módon engedélyt kér a rendszerhez, és ezt megadod neki akár rendszerszinten is végezhet módosításokat, így értelemszerűen negatív irányba is történhet módosítás, ajánlott megbízható forrásból beszerezni alkamazásokat, a warez egy másik történet
[ Szerkesztve ]
-
OddMan
őstag
válasz Athos1004 #4816 üzenetére
Egy ideje már használgatom az xTAB70-et és azt kell mondjam, a legfrissebb rom-al sokkal gyorsabb a készülék, viszont sajnos a wifi iszonyúan lassú az új verzióban.
A régebbi verzióval király a wifi, viszont a készülék sokkal lassabb, döcögősebb.
Nagyon jó lenne, ha fejlesztő csapatnak sikerülne kijavítani a wifi problémát és végre lehetne használni a legújabb verziót.
Amit még észrevettem, hogy a legújabb verzióban a wifi hatótávolsága jobb, bár ez lehet attól van, hogy a sebesség a béka segge alatt van.kelzsoca: A legfrissebb módosítatlan rom-ot fel tudnád tölteni ide az oldalra?
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
Raypapa
tag
válasz Athos1004 #4831 üzenetére
Ezt a problémát én is felvetettem már, szoftos megoldás nem érkezett rá, így vettem egy Sennheiser CX485-ös fülest a "vizes" nevű szórakoztatóelektronikai boltban közel 5000-ért és most a kábelen lévő hangerőszabályzóval remekül be lehet a hangerőt állítani! ;-)
(Jó cucc ajánlom mindenkinek, aki közepes áron jó minőséget szeretne...) -
-
Neurotoxin
őstag
válasz Athos1004 #5781 üzenetére
Bocsi, ClaydovE-nak akartam írni, de sajnos a tiédre is ugyanez áll, ennyiért vagy elmegy vagy megmarad. Ilyen a piac én is annak idején nagyot buktam a Galaxy Ace-el. Magasról indítottam, de tudtam, hogy abból még úgyis alkudni fognak. Ok, telefonnál azért is akarja mindenki lejjebb nyomni az árakat, mert sok a sufni gsm-es bolti ár alatti telefon. Így egy szinte új gyári garanciásért se akarnak többet adni használtan.
Hidd el, ez még mindig jobb, mint mikor gazdag ficsúrokkal próbálsz megalkudni valamire és ő az új ár alatt kicsivel árulja a masináját. Persze, hogy senki nem akar bukni rajta, de akkor meg rajta marad az emberen. Lehet, hogy ezzel a hozzászólással nem leszek népszerű, de ez ilyen...
[ Szerkesztve ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
Polllen
nagyúr
válasz Athos1004 #5781 üzenetére
Igazából erős a wayteq konkurenciája árban és tudásban is szóval, aki nagyon árérzékeny nem fog többet kiadni csak azért, mert itthon ismertebb a nevük.
Hasonló árban már lehet 7"-s ips paneles kínai csodát venni, amik hozzák ezt a sebességet és alapból ICS van rajtuk.
Nálam mondjuk alap volt az itthoni kisker gari, meg sokat dobott a latba a kamat mentes részlet. Ofc nem bántam meg, amit tudnia kell, azt tudja, bár az érintőpanel lehetne jobb.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
tjb007
nagyúr
válasz Athos1004 #5784 üzenetére
"Az új kelzsoca ROM már 1GHz-re emeli a processzor órajelét?"
Nem csak az új hanem már a WayteQ által februárban kiadott, a Wi-Fi sebesség javítására kiadott frissítés is.
[ Szerkesztve ]
-
Camaro
csendes tag
válasz Athos1004 #11140 üzenetére
de gondolkodtam azon is, csak igaz hogy 1"-al nagyobb, de rohadtul nem tetszik... szó szerint ocsmány és nem jöttem rá hogy mivel tudna annyival többet mintha vennék egy 70-est 20-30ért...
A fő kérdés az lenne, hogy nálatok mennyire viszi a jégkrémet a 70-esetek???
Valamint, hogy ebben a 20-40-es kategóriában tudja bármi is ütni?
Camaro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Filmvilág
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPhone topik
- Automata kávégépek
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Apple iPad 10.9 2022 64GB 2026.06.27.EMAG jótállás
- Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- iPad 9th. 64GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3851
- Apple iPad 10th Gen Wi-fi 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 5 Gen Wi-Fi+Cellular 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest