Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Camaro
csendes tag
válasz
Athos1004 #11140 üzenetére
de gondolkodtam azon is, csak igaz hogy 1"-al nagyobb, de rohadtul nem tetszik... szó szerint ocsmány
és nem jöttem rá hogy mivel tudna annyival többet
mintha vennék egy 70-est 20-30ért...
A fő kérdés az lenne, hogy nálatok mennyire viszi a jégkrémet a 70-esetek???
Valamint, hogy ebben a 20-40-es kategóriában tudja bármi is ütni?
-
tjb007
nagyúr
válasz
Athos1004 #5784 üzenetére
"Az új kelzsoca ROM már 1GHz-re emeli a processzor órajelét?"
Nem csak az új hanem már a WayteQ által februárban kiadott, a Wi-Fi sebesség javítására kiadott frissítés is.
-
Polllen
nagyúr
válasz
Athos1004 #5781 üzenetére
Igazából erős a wayteq konkurenciája árban és tudásban is szóval, aki nagyon árérzékeny nem fog többet kiadni csak azért, mert itthon ismertebb a nevük.
Hasonló árban már lehet 7"-s ips paneles kínai csodát venni, amik hozzák ezt a sebességet és alapból ICS van rajtuk.
Nálam mondjuk alap volt az itthoni kisker gari, meg sokat dobott a latba a kamat mentes részlet.
Ofc nem bántam meg, amit tudnia kell, azt tudja, bár az érintőpanel lehetne jobb.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Athos1004 #5781 üzenetére
Bocsi, ClaydovE-nak akartam írni, de sajnos a tiédre is ugyanez áll, ennyiért vagy elmegy vagy megmarad. Ilyen a piac én is annak idején nagyot buktam a Galaxy Ace-el. Magasról indítottam, de tudtam, hogy abból még úgyis alkudni fognak. Ok, telefonnál azért is akarja mindenki lejjebb nyomni az árakat, mert sok a sufni gsm-es bolti ár alatti telefon. Így egy szinte új gyári garanciásért se akarnak többet adni használtan.
Hidd el, ez még mindig jobb, mint mikor gazdag ficsúrokkal próbálsz megalkudni valamire és ő az új ár alatt kicsivel árulja a masináját. Persze, hogy senki nem akar bukni rajta, de akkor meg rajta marad az emberen. Lehet, hogy ezzel a hozzászólással nem leszek népszerű, de ez ilyen...
-
Raypapa
tag
válasz
Athos1004 #4831 üzenetére
Ezt a problémát én is felvetettem már, szoftos megoldás nem érkezett rá, így vettem egy Sennheiser CX485-ös fülest a "vizes" nevű szórakoztatóelektronikai boltban közel 5000-ért és most a kábelen lévő hangerőszabályzóval remekül be lehet a hangerőt állítani! ;-)
(Jó cucc ajánlom mindenkinek, aki közepes áron jó minőséget szeretne...) -
OddMan
őstag
válasz
Athos1004 #4816 üzenetére
Egy ideje már használgatom az xTAB70-et és azt kell mondjam, a legfrissebb rom-al sokkal gyorsabb a készülék, viszont sajnos a wifi iszonyúan lassú az új verzióban.
A régebbi verzióval király a wifi, viszont a készülék sokkal lassabb, döcögősebb.
Nagyon jó lenne, ha fejlesztő csapatnak sikerülne kijavítani a wifi problémát és végre lehetne használni a legújabb verziót.
Amit még észrevettem, hogy a legújabb verzióban a wifi hatótávolsága jobb, bár ez lehet attól van, hogy a sebesség a béka segge alatt van.kelzsoca: A legfrissebb módosítatlan rom-ot fel tudnád tölteni ide az oldalra?
Előre is köszi! -
kelzsoca
félisten
válasz
Athos1004 #4812 üzenetére
Ehhez a készülékhez még hivatalosan nem érhető el olyan szoftver, ami támogatja az 1GHz-es sebességet, tehát kernel szinten az elérhető maximum órajel 800MHz.
A hivatalos kiadásra tudtommal azért nem került sor, mert probléma van a wifi-vel, ezt javítani kell.
A processzor órajelét lehet alkalmazással is szabályozni, de értelemszerűen a maximális órajelet csak csökkenteni lehet, tehát egy alkalmazással, pl: setCPU nem tudod engedélyezni az 1GHz-es órajelet a jelenlegi szoftverrel, mert ezt kernel szinten kell megoldani.
A root megléte esetén, ha kártékony alkalmazást futtatsz, ami ilyen módon engedélyt kér a rendszerhez, és ezt megadod neki akár rendszerszinten is végezhet módosításokat, így értelemszerűen negatív irányba is történhet módosítás, ajánlott megbízható forrásból beszerezni alkamazásokat, a warez egy másik történet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Végre érkeznek az alacsony árú, ám használható tabletek a piacra, ráadásul honnan máshonnan, mint Kínából.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest