- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amazon Fire TV stick/box
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Plazma TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Ha nincs egy alap, tehát a legkisebb lehetőség, akkor nagyon csúnyák a szélek, főleg mozgó objektumoknál.
Ha bírja a gép, akkor felteszem max-ra...azért van... Csak pl Crysis 3-nál ha maxra teszem, akkor 30fps-em van csakSzóval ott marad a legkisebb, úgy nagyon kevés helyen látszik, és 60+ megvan.
-
BlackSoft
addikt
Nem, nem az a mániám, csak ha fel kell hozni valami hasonló dolgot, akkor ez elég hosszú, főleg ha nem a rövidítését vesszük
És csak rá akartam világítani arra, ahogyan azt is ki lehet kapcsolni, úgy más dolgokat is kilehetne ha nem bírná valakinek a gépe. Az ajánlott rendszerkövetelményen nem változtat az, hogy mi kell ahhoz, hogy minden feltegyél annyira amennyire csak lehet.
De ha már ssaa meg qcsaa akkor szerintem bőven elég egy FXAA is mindenhova.
-
BlackSoft
addikt
Akkor lehet félreérthető voltam
Csak az ultra beállításokra gondoltam, hogy az jó volt, amit ott írtak először, mert egy olyan proci szerepelt, ami 6 magos, ami azt jelentette volna, hogy nem véletlen 6 magost raktak be
Amúgy szerintem egy 3770k/4770k és egy GTX680/HD7970 simán vinni fogja maxon a játékot, még ha nem is stabil 60fps-el...
-
BlackSoft
addikt
De én arra gondoltam, amit már írtak fentebb mások is. Akinek van egy GTX 670-e mondjuk meg egy i5-ös proci, az tenni fog a játékban 16xQCSAA-t? Nem. Be fogja kapcsolni az Extreme Tesselation-t? Nem.
Ugyan így be lehetne tenni olyan dolgokat, amik kihasználnák (nem kell 100-on) a 6 magot is. És csak az kapcsolja be nyilván, aki bírja. Valószínű egy 4magos HT-s i7 is elvinné azokat, csak a 4 magra nagyobb terhelés jutna, mint 6 magra...Tehát neked nem lenne nehezebb futtatni medium-high-on attól, hogy vannak olyan beállítások az ultránál, amik kihasználnak extrém hardvereket is.
-
BlackSoft
addikt
Fentebb írtam, hogy kitudom használni, és ki is használom bőven. Lehetne erősebb is nyugodtan. Csak érdekes lenne, ha egy játék is ki tudná használni, mert olyan játék egyelőre nem létezik.
Tegnap tettem fel egy videót arról, hogy a videókárytámmal mennyire jobban megy egy-két dolog. De ha elindítok egy rendert Maya-ban, akkor a proci képes órákig is renderelni, szóval van amire mégsem olyan erős, persze jobb, mint egy 4770K...(#27) syler123: Egy bizonyos szint alatt úgysem fog menni ultrán, tehát akinek nincs hozzá alapból elég erős gépe, annak mindegy, hogy mi kellene az ultrához, nem változtatnak a helyzeten. Attól, hogy kitudna használni 6 magot is, nem menne rosszabbul 4maggal, csak egy plusz előny lenne.
Kihasználtságra pedig ott van, hogy grafikus vagyok, és sokat dolgozok 3D dolgokkal is, amire elviselnék egy pár xeon-t is néhány Tesla-val ha már arról van szó...
-
BlackSoft
addikt
Oké, de mondjuk attól hogy kihasználná a 6magosat, attól mehetne gyengébben is. Nem kell, hogy 100% terheljen 12 szálat, azt majd a Crysis 5 fogja...
De mondjuk 2db 100% terhelt mag helyett lehetne terhelhetne nálam minden magot 10-20%-al. Ultrán meg erősebben is eloszlathatná a terhet.
4 magos procinál pedig azon a 4magon oszlana el a teher, tehát nem kell mindenkinek high-end pc. -
BlackSoft
addikt
Én szvsz nem örülök, hogy kissebb a gépigénye
Azt hittem végre egy játék, ami terhelni tud 6magos processzort, akár 12szálon is. De ezek szerint még mindig nem tartunk ott.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Habár a forrás a Uplay oldala volt, most mégis azt közölte a Ubisoft technológiai igazgatója, hogy ettől barátibb lesz a gépigény.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- Amazon Fire TV stick/box
- Jövedelem
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- Viccrovat
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest